Kober Kinderopvang

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders

Jouw kind gaat (bijna) naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang! Samen met jullie zoeken de medewerkers van Kober naar opvang die het beste past bij wat jullie zoeken.

Meer dan 15.000 kinderen maken al gebruik van de opvangmogelijkheden van Kober kinderopvang. Ook jouw kind is van harte welkom, je kunt kiezen uit:

* Buitenschoolse opvang (4-12 jaar): De buitenschoolse opvang van Kober is altijd vlakbij de basisschool van jouw kind en vaak zelfs in de school. De opvang is tot 18.30 uur open. Niet alleen na schooltijd, maar ook voor school, tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. Dat doet Kober natuurlijk niet alleen. Samen met school en andere partners in de buurt zorgen de medewerkers van Kober dat de opvang buiten schooltijd elke dag een belevenis is.

* Opvang door gastouders (0-13 jaar): Voor kleinschalige en flexibele opvang ben je van harte welkom bij een van de door Kober zorgvuldige geselecteerde gastouders.

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. De medewerkers van Kober rekenen het graag voor je uit. Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, Kober heeft namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie

Bel met het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl. Kijk ook eens op de website www.kober.nl voor een locatie bij jou in de buurt, de veel gestelde vragen of het maken van een kijkafspraak.

Log In