Wij gaan graag uit eten. Heerlijk, zelf niet hoeven koken en even tijd voor elkaar terwijl we genieten van een lekkere maaltijd. Ook met de kinderen gaan we graag een hapje eten. Traditie in ons gezin is dat de kinderen voor hun verjaardag met papa en mama uit eten mogen naar een restaurant naar keuze. De andere kinderen blijven dan thuis bij de oppas. De kinderen genieten hiervan en zijn doorgaans al tijden voor hun verjaardag aan het bedenken naar welk restaurant ze willen gaan. En dat is bijna nooit McDonalds.... Uit eten met (kleine) kinderen blijft echter toch wel een uitdaging... Want wat als ze zich gaan vervelen? Gelukkig zijn er genoeg restaurants in onze regio, waar je prima naar toe kunt met de kinderen. Sterker nog...papa en mama willen waarschijnlijk eerder naar huis dan de kids, omdat ze zich nog zo goed vermaken! Go-Kids zette de leukste kindvriendelijke restaurants voor je op een rijtje;

Lo Solé, ijs, lunch en diner in Sevenum

Bij Lo Solé in Sevenum kun je niet alleen terecht voor heerlijke ijsjes, je kunt er ook gezellig en lekker uit eten. De zaak is net in een nieuw jasje gestoken en ziet er super uit. Ook de speelhoek voor de kinderen heeft een make over ondergaan. Ook is gerealiseerd dat ouders dicht bij de speelhoek kunnen zitten en zo hun kroost goed in de gaten kunnen houden terwijl zij lekker blijven zitten en genieten van het lekkere eten. 

Herberg de Bos in Swalmen

Herberg de Bos is prachtig gelegen in de bossen rond Swalmen, vlakbij Roermond. Naast dat ze zeer kindvriendelijk zijn, zijn honden ook van harte welkom. Ze hebben een zeer ruim terras waar je heerlijk kan genieten van de lekkerste vlaaien. Voor de kinderen kan je grote kannen ranja bestellen en ook aan lekkere ijsjes ontbreekt het natuurlijk niet!

De Turfhoeve in Sevenum

Restaurant de Turfhoeve is van origine ook een pannenkoekenhuis, maar tegenwoordig kun je er ook terecht voor een gezellige lunch of een heerlijk diner. Elke zondag wordt er een uitgebreide brunch geserveerd, waar je met de hele familie van kunt genieten. 

Voor de kinderen is er een speelhoek en zodra het mooier weer wordt staat er een springkussen! 

Van Horne Hoeve in Weert

Bij speeltuin en manege Van Horne Hoeve in Weert valt enorm veel te beleven! Een leuke buitenspeeltuin, een mini kinderboerderij en je kunt er op zaterdag en zondag, onder begeleiding, pony rijden! Ook is er een restaurant, waar je kunt genieten van lekkere gerechten. Vanuit het restaurant kijk je in de manege, er is dus genoeg te zien. Zijn de kids klaar, maar papa en mama nog niet? Geen probleem, de kinderen vermaken zich prima!

Pater Pannenkoek in Panningen

Bij Pater Pannenkoek in Panningen kun je terecht voor...jawel.. pannenkoeken! Heerlijk! De kinderen mogen hun pannenkoeken zelf versieren!

Sopia's Italian in Belfeld (Droomparken)

Sophia's Italian is zo'n parel van een horecazaak waar je graag elke keer weer terug naar toe gaat. Vanaf Sophia's vertrekken meerdere wandelingen (kort en langer) door de prachtige maasduinen. Heuveltje op en af, kleine paadjes en door beekjes en rivieren. Je maakt het hier allemaal mee! Na een wandeling is het hier heerlijk genieten terwijl je kinderen spelen in speeltuin.

ABC restaurant Sevenum

Als er érgens veel keuze is, dan is het wel bij ABC restaurant in Sevenum. Maar liefst 11 verschillende restaurants liggen rondom het nostalgische dorpsplein. Van Pacakes & Waffles tot sushi, het is er allemaal! En dan hebben we het dessertbuffet en het snoepbuffet nog niet eens genoemd! Speciaal voor de kinderen is er een binnenspeeltuin. 

Ook Mattel Play en The Portal Action House zijn in hetzelfde gebouw gevestigd. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een leuk dagje uit!

Schuttershoeve in Weert

De Schuttershoeve in Weert is een restaurant waar je heerlijk kunt genieten met de kinderen. Lekker eten en genoeg te doen voor de kinderen. Ze kunnen zich lekker uitleven op het springkussen en in de speeltoren.

Jagersrust in Velden

In Velden ligt het gezellige familierestaurant Jagersrust. Hier kun je genieten van heerlijke hamburgers, salades & pannenkoeken. Er is een uitgebreide kinderkaart, met onder andere peuterpannenkoeken! Hier kun je ook op avontuur via het Smokkelpad! Kinderen (en volwassenen) kunnen op deze leuke route klimmen, bouwen, ravotten en over touwen lopen. Super leuk! 

Eet smakelijk en geniet!!

Landal de Lommerbergen in Reuver

Bij Landal de Lommerbergen in Reuver is nu nog gesloten voor daggasten, maar wanneer je hier een bungalow boekt, kun je heerlijk uit eten met de kinderen. Bij de Lommerbergen vind je wel drie verschillende restaurants. Restaurant de Steeds, waar je kunt genieten van een uitgebreid en gevarieerd dinerbuffet. Hier kunnen de kids hun eigen eten opscheppen, hoe leuk is dat! Restaurant Steaks & Burgers, waar je kunt genieten van de heerlijkste gerechten van de grill en Restaurant Il Piazza, waar je lekker pannenkoeken, pizza of pasta kunt bestellen.