Wil jij samen met al jouw vriendjes of vriendinnetjes je verjaardag vieren in de bioscoop? In combinatie met een bezoekje aan de McDonald's? Dat kan bij Bioscopen Leiden en McDonald's Leiden Natuurlijk met de allernieuwste films!

McMovie Feestje Leiden

Bioscopen Leiden

In de bioscoop zijn er speciaal voor jullie stoelen gereserveerd én de jarige mag zelf de film starten (onder voorbehoud). De kaarten bij Bioscopen Leiden liggen voor jou klaar bij de kassa.

LET OP: de kaarten voor de film worden pas één week van te voren gereserveerd. Je ontvangt daarom pas één week voor het feestje de bevestiging maar daarin het reserveringnummer voor de kaarten. Iedere donderdag verschijnt er een nieuwe filmagenda op de website van Bioscopen leiden. Weet jij al naar welke film je graag wilt?

McDonald's Leiden

Voor of na jullie bioscoop avontuur staat er een tafel klaar bij McDonald’s. Je kan zelf kiezen of je het restaurant bezoekt aan de Beestenmarkt of de Rooseveltstraat.

Uiteraard wordt de jarige bij binnenkomst toe gezongen en ontvangt en ontvangt hij of zij een leuk cadeautje. De Happy Meals worden opgenomen en uitgeserveerd aan tafel. Tot slot mogen alle kids voor hun toetje zelf de keuken in om hun eigen ijsje te maken en te versieren. En natuurlijk is er ook nog genoeg tijd om te spelen in Playland.

Reserveer hier je McMovie Kinderfeestje