Kinderfeestje van je dromen!

Droomt jouw kind ervan een superheld, heks, een prinses, piraat, elfje of zelfs een zeemeermin te zijn? Of is jouw jarige dol op avontuur in de jungle? Huur dan een Themakist bij Droompartijtje in Leiden, voor een fantastisch kinderfeestje bij je thuis!

 

Themakist

Elke themakist bevat een draaiboek met allerlei tips en een aantal recepten, materialen en uitgebreide uitleg van de spelletjes en professioneel gedrukte diploma’s. Om alles aan te kleden zit er verkleedkleding in en diverse spullen om je huis mee te versieren, zoals borden, bekers en een tafelkleed om de tafel te dekken.

Alles geheel passend bij het thema dat je kind kiest.

Je hoeft alleen zelf te zorgen voor eten en drinken. Super toch?! Op deze manier wordt het erg leuk om het kinderfeestje van jouw jarige job gewoon thuis te vieren.

Bij Droompartijtje kun je kiezen uit allerlei verschillende thema's.

 

Verschillende Thema's 

Staat het favoriete thema er niet bij? Laat het Droompartijtje weten, wellicht is het mogelijk om thema’s met elkaar te combineren.

 

Ophalen themakist


Je huurt een themakist voor drie dagen. De themakist haal je één dag van tevoren op bij Droompartijtje. Het adres is Voltastraat 15, 2316 DN Leiden.

 

Laten bezorgen themakist

Ook bezorgen ze de themakisten bij je thuis en deze komen ze na afloop ook weer bij je ophalen.
Wil je dat de themakist in Leiden wordt bezorgd en opgehaald? Dan betaal je € 5,- extra.
In Oegstgeest, Leiderdorp, Katwijk, Rijnsburg, Voorschoten, Zoeterwoude en Warmond bezorgen ze en halen ze de themakist op voor € 10,- extra.

 

Droompartijtje zorgt voor een spetterend, geslaagd en betaalbaar Thema Kinderfeest!