Ringkade 23, 2315EH Leiden en omgeving

Wil jouw jarige Job of Jet een te gek gaaf Discofeest vieren? Boek dan een Kinderfeestje bij Blijwin en vier het partijtje met een echte Kinder-DJ! Voor elke leeftijd biedt Blijwin een toffe disco aan!

Blijwin heeft verschillende discofeestjes - verschillend per leeftijd:

  • Blijwin Minidisco (4-7 jaar)
  • Blijwin Stickerdisco (7-13 jaar)
  • Klassenfeest groep acht / tienerdiso

De Blijwin Minidisco! (4-7 jaar)

Lekker dansen op het kinderfeestje doe jij samen met al jouw vrienden, vriendinnetjes en klasgenootjes tijdens De Blijwin Minidisco. 

Bij de Blijwin minidisco worden de kinderen met de leukste minidisco dansjes en gave kinderdisco spelletjes geëntertaind. Alles is aanwezig voor een geweldige minidisco waar iedereen blij van wordt!

Omdat je kind jarig is, staat hij of zij natuurlijk in het middelpunt. De jarige wordt hard toegezongen, staat bij een aantal spelletjes even centraal en er is natuurlijk een kleine verrassing voor het feestvarken!

De muziek, spelletjes en het entertainment wordt altijd volledig aangepast aan de doelgroep en de leeftijd. Tijdens een Blijwin Minidisco voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud worden er eenvoudige spelletjes gespeeld en dansen we op een combinatie van populaire kindermuziek en top 40 muziek.

De locatie van het feestje?

De minidisco kan overal plaats vinden. Of je nu een minidisco thuis wilt organiseren of op een aparte locatie. Blijwin neemt alle professionele apparatuur mee.

Uitbreidingsmogelijkheden Minidisco:

De Minidisco kan worden uitgebreid met met glittertattoos en ballonvouwen (ballonfiguren; hondjes, zwaarden, etc.).

Al de minidisco's worden verzorgd door de ervaren Animatrice Lotte. Indien gewenst kan de minidisco uitgebreid worden met een kinder-dj.

De Blijwin Stickerdisco (7-13 jaar)

Ben jij al wat ouder? Dan kan jij met al je vriendjes, vriendinnetjes en/of klasgenootjes lekker dansen en je coole moves laten zien, tijdens De Blijwin Stickerdisco. 

Van De Blijwin Stickerdisco wordt namelijk iedereen blij! Een combinatie van disco, spelletjes en entertainment. Dat betekent dat ook kinderen die iets minder graag dansen, wel gezellig meedoen met de kinderdisco van Blijwin. Wie kan het beste swishen? Wie kan het hardste zingen en wie dansen er beter: de jongens of de meiden? Superleuk dus!

Omdat je kind de jarige is, staat hij of zij natuurlijk in het middelpunt. Er wordt hard gezongen, hij of zij staat centraal bij een aantal spelletjes en er is natuurlijk een kleine verrassing voor de jarige! De muziek, spelletjes en het entertainment wordt altijd volledig aangepast op de doelgroep en leeftijd.

Tijdens De Blijwin Stickerdisco voor kinderen tussen de 7 en 13 jaar oud, worden er zowel leuke team-spellen gespeeld als op muziek gedanst. Een combinatie van populaire kindermuziek en top 40 muziek inclusief de bekende hits van nu!

Locatie: Stickerdisco thuis of ergens anders

De Stickerdisco kan overal plaats vinden. Of je nu een kinderdisco thuis wilt organiseren of op een aparte locatie. Blijwin neemt namelijk alle benodigde apparatuur mee: de draaitafel, speakers en discolampen.

Uitbreidingsmogelijkheden Stickerdisco:

Optioneel kan je je feestje nog verder uitbreiden met een rookmachine, bellenblaasmachine, laser of de photobooth.

Klassenfeest groep 8 of een te gek tienerdisco feestje

Wil jij het allerleukste groep 8 feestje? Of wil jij een te gekke tienerdisco? Huur dan Blijwin in en jij hebt een onvergetelijk Feest!

Blijwin zorgt ervoor dat er een professionele DJ langskomt met echte disco apparatuur zoals speakers, verlichting & natuurlijk een draaitafel.

De DJ laat alle groep 8’ers en al je vriendjes en vriendinnetjes leuke spelletjes en (dance) battles spelen zodat niemand stil staat. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijden, zodat de spelletjes niet kinderachtig, maar juist stoer zijn.

Hierbij wordt er rekening gehouden met de allerlaatste trends. Zo werd er vorig jaar volop meegedaan met de mannequin challenge . Dit jaar staan de kinderen volop mee te doen met de swish en Vogeljongen (Fortnite). Blijwin gaat mee met de tijd, waardoor een Blijwin feest nooit achterhaald is!

Alle kinderen krijgen een leuk aandenken aan het allerleukste groep 8 eindfeest of tienerdisco feest. Zo blijft iedereen het afscheid van groep 8 nog lang herinneren en zal niemand je tienerdisco feest ooit nog vergeten.

Contact

Klinkt dit je als muziek in de oren? Wacht niet langer en neem contact op met Blijwin!

 

Blijwin heeft alles in huis om jouw kind de verjaardag van zijn leven te bezorgen!

 

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor

Log In