Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi

Pannenkoekenboerderij De SchaapskooiBekijk foto's

Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi is de plek om fijn te genieten met de kinderen en samen met het gezin eropuit te gaan.

Voor een lekkere pannenkoek ga je naar De Schaapskooi

Dit pannenkoeken restaurant is gelegen vlakbij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Omgeven door een mooi wandel- en fietsgebied, direct tegenover de kinderboerderij en vlakbij het kabouter- en speelbos, waar je op zoek kan gaan naar de kabouters en hutten kan gaan bouwen. Voor een potje midgetgolf ga je naar 'buurvrouw' Bij Hen en spelen doe je in de speeltuin. 

Pannenkoeken en een kinderkaart

Deze pannenkoekenboerderij is kindvriendelijk, gezellig en van alle 'ingrediënten' voorzien. Naast alle verschillende pannenkoeken hebben ze ook voor de 'niet pannenkoeken liefhebbers' de lekkerste gerechten op de kaart staan.

Voor “de kleine gasten” zijn er kleurtjes, placemats en uiteraard een aparte kinderhoek met spelletjes.

Kinderfeestje

Ook zijn er verschillende mogelijkheden om een kinderfeestje te vieren. In combinatie met bijvoorbeeld een bezoek aan de kinderboerderij of een speurtocht is er van alles mogelijk voor een perfect kinderfeestje! En oh ja....voor de echt theeleuten hebben ze zelfs een High Tea arrangement. Klinkt leuk en lekker, hè?!

Genoeg te doen dus bij Pannenkoekenboederij De Schaapskooi! Veel plezier alvast.

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor

Log In