Jeugdtheaterhuis Evertshuis Bodegraven  

Julianastraat 4, 2411CV Bodegraven

Heb jij altijd al op een podium willen staan en houdt jij van zingen, dansen en acteren? Kom dan naar de musicallessen van het Jeugdtheaterhuis bij het Evertshuis in Bodegraven.

Ben jij de nieuwe Ciske uit Ciske de Rat of de nieuwe Annie uit Annie? Kun je niet stilzitten als je muziek hoort en ben je het gelukkigst als je kunt toneelspelen, zingen én dansen? Dan ben je bij het Jeugdtheaterhuis aan het goede adres! Ontdek tijdens de musicallessen kanten van jezelf waarvan je niet eens wist dat je ze had. Maak nieuwe vrienden, krijg meer zelfvertrouwen en vooral: maak veel plezier!

In samenwerking met het Jeugdtheaterhuis Gouda biedt het Evertshuis in Bodegraven musicallessen aan voor kinderen. Op zaterdagochtend, vinden de lessen plaats.

Musicalklas S: 4 - 6 jaar 

(basisschool groep 1, 2, 3)

Voor de allerjongsten die willen swingen, de hele dag door zingen en gaan stralen als ze publiek hebben, is de musicalklas S heel geschikt. Samen met de dans- en zangdocent stappen ze de fonkelende wereld van de musical in en leren ze de eerste dansstappen en toonladders.


Aan het einde van de tweede reeks van 10 lessen, die start per 2 februari 2019 spelen ze mee in een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: 10 lessen à 45 minuten per les.
Tijd: zaterdagochtend groep 1 van 9:30 – 10:15 uur en groep 2 van 10:15 - 11:00 uur.

(uitgezonderd schoolvakanties)


De kosten bedragen € 85,00 per reeks 


INSCHRIJVEN KAN VIA DEZE LINK


MUSICALKLAS M: 7 - 9 jaar

(basisschool groep 4, 5, 6) 

Wil je de sterren van de hemel zingen en dansen tot het zweet op je voorhoofd staat? Dan is musicalklas M wat voor jou! In deze musicalklas leer je dansen, spelen én zingen.

Onze theaterzaal barst gegarandeerd uit zijn voegen van de energie als de groep de liedjes uit wereldberoemde musicals zoals The Lion King en Beauty and the Beast, instudeert. Gedurende het jaar werkt de groep naar verschillende presentatiemomenten toe.
Aan het einde van het jaar is er een voorstelling tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend.

Aantal lessen: 25 lessen à 1,5 uur per les
Tijd: zaterdagochtend 11.15 – 12.45 uur 

(uitgezonderd schoolvakanties)


De kosten bedragen € 325,00 per reeks

  • Adres: Julianastraat 4
  • Stad:  Bodegraven
  • Land: 
  • Postcode:  2411CV