Verwen je moeder met Moederdag!

Moederdag


Trippelende voetjes op de trap, gerommel in de keuken, verstopte cadeautjes, zenuwachtige kindjes….jaaa het is moederdag!
Kinderen zijn er vaak al dagen druk mee. Op school of de opvang wordt in het grootste geheim gewerkt aan een cadeautje voor mama. De klas is verboden toegang voor moeders. En pas op dat je niet per ongeluk naar binnen loopt…dan krijg je een boete! Heerlijk die voorpret.


Moederdag tekening


Op zondag 12 mei 2019 is het Moederdag en dan mogen alle moeders eens lekker in de watten gelegd worden. Vewen je moeder met een zelfgemaakt knutselwerkje of cadeautje. Natuurlijk hebben we wat leuke tips voor je. Download hier een leuke moederdag tekening.

Verras je moeder op moederdag


Een moeder is snel tevreden. Niks is mooier dan de zelf geknutselde cadeaus en het zelfgemaakte ontbijt. Croissantjes, jus d'orange, kopje koffie…genieten!

De dag maak je extra leuk door er lekker op uit te gaan. Geef een beleving cadeau aan je moeder of oma. Want ook zij hebben moederdag.
Er zijn gezellige moederdag brunches, een moederdag high tea, een moederdag diner en zo zijn er nog meer leuke uitjes op te noemen. Hieronder wat tips!

 

Tips:

Neem je moeder mee naar het Museum!

Museum saai?! Nee hoor, Museum Volkenkunde in Leiden is leuk voor heel het gezin! Voor elke leeftijd hebben ze geschikte activiteiten. Op Moederdag organiseren ze onder andere familierondleidingen, kan je een bezoek brengen aan de Indonesische pasar, maak een offerschaaltje tijdens de doorlopende workshop of bezoek het kortefilmprogramma.

Meer info en reserveren

 

Gratis rondje Dino Golfen voor alle mama's in Gouda!

Alle moeders mogen op deze dag gratis een rondje Jurassic Golf bij Jurassic Golf Adventure Park in Gouda spelen. Hoe leuk is dat?!
Daarna kun je genieten van een heerlijk glaasje cava bij De Brasserie, die de mama's krijgen. 

Meer info

 

Workshop moeder - Kind Wobbelyoga - Yogasmiley Kinderyoga in Leiderdorp

Een super leuke moederdag workshop voor Mama en Kind op zondag 12 mei, namelijk Moeder - Kind Wobbelyoga. Een workshop waarbij het draait om samen bewegen en ontspannen. De interactie tussen het kind en de ouder of verzorger staat centraal.

Meer info en aanmelden

 

Een balonnen creatie van Kim's Springkussenverhuur Bodegraven

Hoe leuk is dit? Laat jouw moederdagcadeau verpakken in een cadeauballon! Of ben jij op zoek naar een andere toffe balonnen creatie? Vraag dan naar de verschillende mogelijkheden bij Kim's Springkussen verhuur.

Meer info

 

Maak samen een Lentewandeling met je moeder (7+) - Polder Oukoop Reeuwijk

Een geniet momentje samen met je kind tijdens deze Lentewandeling op zaterdag 11 mei, waarbij je geniet van de lente in Polder Oukoop bij de Reeuwijkse Plassen. Dit oer-Holllandse landschap is in dit jaargetijde een bezoek meer dan waard. Bomen hebben hun eerste frisgroene bladeren en de vele voorjaarsbloemen geven kleur aan de polder.

Meer info en aanmelden

 

Moederdag High Tea - Theetuin 't Woutje - Hazerswoude-Dorp

Reserveer een High Tea samen met je moeder bij Theetuin 't Woutje in Hazerswoude-Dorp.

Meer info en reserveren

 

RRRollend Gouda - Foodtruckfestival

Van 10 t/m 12 mei kun je samen met je moeder (en heel de familie) genieten van het leukste foodfestival van Nederland, want deze staat tijdens het Moederdag weekend in Gouda! Terwijl jij van de lekkere tunes geniet vermaken de kinderen zich in de ballenbak, worden prachtig geschminkt of zweven rondjes in de zweefmolen.

Meer info

 

Super stoer!!! ppsstt...niks zeggen! Surfles

Neem je moeder stiekum mee op moederdag zondag 12 mei voor een Surfles - bij Golfsurfschool SurfKaravaan Katwijk. Zou ze dit aandurven? Doe zelf (of met de hele familie!) mee. Echt een cool uitje!

Meer info en reserveren

 

Tulip Festival - Nieuwkoop en de Zomerbraderie in Zevenhoven

Update: de tulpen zijn reeds gekopt.

Zaterdag 11 mei kan je nog een laatste bezoekje brengen aan het Tulip festival in Nieuwkoop, hang de toerist uit, zet een tulpen pruik op of maak een ander leuke foto met mams bij één van de hotspots. 

Meer info

Daarna kan je altijd nog heerlijk feesten tijdens de zomerbraderie in Zevenhoven. Gezellig!

Meer info

 

Regel voor je moeder een Optidee Party

Een wat zul je misschien denken? Ja inderdaad, je kent ze wel, zo'n soort party at home. Lees snel ons blog en voor je het weet zit je moeder samen met haar vriendinnen in een super leuke, echt aan te raden Optidee-party met heerlijk zachte Optipluche producten, denkend aan een badjas, een badhanddoek of een mooi nachthemd, die voor elke mama een verwennerij zal zijn. (Kan ze zelf haar cadeautje kiezen)😉.

Lees snel verder 

 

Voor overige Moederdag - Tips kijk je in onze agenda

 

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart