Voor je het weet is het Moederdag, dit jaar op zondag 10 mei en in deze bijzondere coronatijd willen we alle mama's even heerlijk verwennen en in het zonnetje zetten. We hebben een aantal leuke cadeau tips voor je op een rij gezet, maar het allerleukste vinden wij (mama's) toch wel de zelfgemaakte knutsel. Hoe leuk is het als je een prachtig kunstwerkje krijgt van je kind en als hij of zij dan ook nog een gedicht of versje vertelt, dan zijn de moeders dol gelukkig! Mooier wordt deze dag bijna niet, maar wil je er ook nog een gezellig cadeautje bij geven? Hierbij 5 cadeau suggesties.

Tip 1: een kookboek

Iedere moeder staat elke dag weer voor de vraag 'wat eten we vandaag?'. Dan is dit boek: Relax Mama een erg leuk Moederdag cadeau met lekkere familierecepten, grappige teksten en inspiratie. Want zeg nou zelf, best een kunst om elke dag weer iets op tafel te krijgen, waar iedereen blij van wordt. En jaja...ook nog gezond en gevarieerd.

Tip 2: chocolade

Bijna alle mama's zijn er dol op! Chocolade....mjammie...Met deze speciale Moederdag chocolade ben je gelijk klaar. Smullen maar, altijd goed.

Tip 3: een tas voor mama

Misschien ligt haar hele kast er wel vol mee, maar moeders kunnen nooit genoeg tassen in huis hebben, voor elke gelegenheid een andere tas, strand, dagje uit, school, shoppen...noem maar op. Met deze tas valt mama in ieder geval lekker, voor alle supermama's kwamen we deze tegen en deze, stiekum onze favoriet is deze #Momlife vilten tas, voor elke hippe mama.

Tip 4: mok en een bord

Zo'n ontbijtje op bed smaakt nog beter uit deze mok en bijpassend bordje van de speciale Moederdag editie van Blond Amsterdam. Super leuk!

Tip 5: sokken

Van deze Happy Socks Moederdag sokken worden alle mama's toch vrolijk. Hartstikke lief met al die hartjes. Tja...heeft mama die nodig? Altijd! 

 

Fijne Moederdag!