Voor je het weet is het Moederdag, dit jaar op zondag 9 mei en in deze bijzondere coronatijd willen we alle mama's even heerlijk verwennen en in het zonnetje zetten. We hebben een aantal leuke cadeau tips voor je op een rij gezet, maar het allerleukste vinden wij (mama's) toch wel de zelfgemaakte knutsel. Hoe leuk is het als je een prachtig kunstwerkje krijgt van je kind en als hij of zij dan ook nog een gedicht of versje vertelt, dan zijn de moeders dol gelukkig! Mooier wordt deze dag bijna niet, maar wil je er ook nog een gezellig cadeautje bij geven? Hierbij 7 cadeau suggesties.

Tip 1: een kookboek

Iedere moeder staat elke dag weer voor de vraag 'wat eten we vandaag?'. Dan is dit boek: Relax Mama een erg leuk Moederdag cadeau met lekkere familierecepten, grappige teksten en inspiratie. Want zeg nou zelf, best een kunst om elke dag weer iets op tafel te krijgen, waar iedereen blij van wordt. En jaja...ook nog gezond en gevarieerd. Is mama niet zo dol op koken, maar is ze wel dol op lezen? Dan kun je haar verrassen met de boeken van de Zeven Zussen.

Tip 2: chocolade

Bijna alle mama's zijn er dol op! Chocolade....mjammie...Met deze lekkere Tony's Chocolonely Tiny Tony's Mix ben je gelijk klaar. Smullen maar, altijd goed. Als je geluk hebt deelt mama nog wel uit. 

Tip 3: Alles van Karton!

Kan jouw moeder nog wel een wijnrek, een laptop standaard, een klok, een tafel of een camping stoel gebruiken? Neem dan even een kijkje op de website van Kartent. Zij maken echt allerlei gave producten van karton. Duurzaam producten en recyclen is de trend! Enne, ze hebben ook leuke items voor de kids. 

Tip 4: een tas voor mama

Misschien ligt haar hele kast er wel vol mee, maar moeders kunnen nooit genoeg tassen in huis hebben, voor elke gelegenheid een andere tas, strand, dagje uit, school, shoppen...noem maar op. Met deze tas valt mama in ieder geval lekker, voor alle supermama's kwamen we deze tegen en deze, stiekem onze favoriet is deze #Momlife vilten tas, voor elke hippe mama.

Tip 5: mok en een bord

Zo'n ontbijtje op bed smaakt nog beter uit deze mok en dit bijpassende bordje van de speciale Moederdag editie van Blond Amsterdam. Super leuk!

Tip 6: sokken

Voor een echte supermom deze Happy Socks Moederdag sokken. Hier worden alle mama's toch vrolijk van. Hartstikke mooie kleurige sokken. Tja...heeft mama die nodig? Jazeker!

Tip 7: Mama leest magazine met korting!

Ken je het magazine Mamaleest al? Dit magazine is voor moeders met een druk leven die geïnspireerd willen worden voor leuke uitjes en andere leuke tips. Tips voor moeders en voor het gezin. Bij Go-Kids mogen we jullie dit super leuke leespakket aanbieden met 1 euro korting.

Fijne Moederdag!