Wat fijn, we mogen nog iets meer en we kunnen er weer op uit! Yes, eindelijk, het einde van de lockdown is begonnen!!! 

Per locatie gelden er verschillende regels met betrekking tot de toegang, bijvoorbeeld het max. aantal bezoekers en hoe je vooraf dient te reserveren. 

Hier kun je weer naartoe met de kinderen:

Versoepelingen vanaf 5 juni:

Pretfabriek in Woerden

 Joehoe!!!! Lekker klimmen en klauteren, springen, glijden, spelen, knutselen en nog zo veel meer bij dit leuke indoor speelparadijs! Weet jij nog hoe het er uit ziet? Reserveer snel een plek! 

Speeltuin, Spetterplaats, midgetgolfen BatensteinBuiten in Woerden en binnenzwemmen 

Lekker spelen, klimmen en klauteren doe je in Woerden bij het allerleukste, waterspraypark, buiten speeltuin met klim en klautertoestellen, zandspeelplaats en nog veel meer!  

Vanaf 7 juni kun je ook weer bij Batensteinbinnen in Woerden terecht voor het recreatiezwemmen en het vrijzwemmen.

Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi in Alphen aan den Rijn

Pannenkoekenboerderij De Schaapskooi is de plek om fijn te genieten met de kinderen, vlakbij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn. Omgeven door een mooi wandel- en fietsgebied, direct tegenover de kinderboerderij en vlakbij het kabouter- en speelbos. Wat is er heerlijker dan erop uit te gaan, kinderen lekker spelen, dieren kijken en af te sluiten met een lekkere pannenkoek! Oh ja, op dit moment hebben ze een tof kabouterarrangement.

Bioscopen Leiden

Gezellig met je kinderen naar de film? Het mag weer, ook bij Bioscopen Leiden, waar je terecht kunt voor de leukste films! Bekijk snel het aanbod en reserveer je kaartjes!

Museum Volkenkunde in Leiden

Ook zijn we weer van harte welkom om een bezoek te brengen aan een musea, waaronder Museum Volkenkunde! Reserveer je ticket en tijdslot via hun website.

Zwemmen bij Optisport 

Spetteren, bommetjes!!! Ook de zwembaden mogen weer open, uiteraard met maatregelen, maar het ziet er goed uit dat we weer kunnen plonzen in een zwembad binnen. Check het aanbod van Optisport zwembad Poelmeer voor meer info en zijn jullie al bij het prachtig nieuwe zwembad in Bodegraven geweest? Ziet er echt geweldig uit! Ook het aanbod van Optisport Sportcentrum de Kuil is bekend, reserveren maar!

Kanoboerderij de Vooruitgang in Aarlanderveen

De natuur is natuurlijk prachtig op dit moment. Start midden in het boeren land en huur een kano bij Kanoboerderij de Vooruitgang in Aarlanderveen en beleef de mooie Nieuwkoopse plassen. Ook kun je hier een tof boerderijfeestje geven!

We mogen weer naar de kinderboerderij!

Joepie, ook mogen we weer dieren aaien, buiten bij de kinderboerderijen. Elke boerderij heeft weer zijn eigen regels en openingstijden, dus voordat je een bezoekje brengt, raad ik eerst nog even aan om dit te checken. We hebben een aantal leuke voor e op een rij gezet.

Nieuwe boekjes halen bij de bieb

Ook een boek halen bij de plaatselijke bibliotheek is weer mogelijk. Houd voor de juiste openingstijden en de coronaregels van jouw vestiging de website in de gaten.

Welke uitjes konden er al wel en nu nog steeds?

 

Natuurlijk is dit nog lang niet alles! Heb jij een tip? Mail hem ons op leiden@go-kids.nl.

Lees ook:

🟠 Alles over het EK 2021

🔵 Bijna Vaderdag!

🔵 De allerleukste vakantie doeboeken voor deze zomer!

🔵 Friemelen met de Fidget Cube, nu met korting.

🔵 Het gaafste buitenspeelgoed