Is jouw kind dol op rennen, glijden, klimmen en klauteren? Neem ze dan mee, op dagje uit naar een Indoor Speelparadijs! Gegarandeerd urenlang speelplezier en wij kunnen je vertellen, voor ouders wordt het er ook steeds gezelliger gemaakt. Vaak organiseren ze in de vakanties nog extra activiteiten dus kunnen de kinderen zich hier heerlijk vermaken. We hebben de leukste binnen speeltuinen in de regio Leiden en in Het Groene Hart uitgezocht!

De Pretfabriek Woerden

Bij deze binnenspeeltuin kunnen de kinderen klimmen en klauteren, springen, glijden, spelen, knutselen en nog zo veel meer. Ook is er een peutergedeelte aanwezig. Wel zo prettig! Lekker veel bewegen in een overzichtelijk en gezellig speelparadijs met restaurant, waar een broodje pindakaas of hagelslag ook op de menukaart staat.

Oh ja...ze hebben bij De PretFabriek ook nog Golf in the Dark! 

 

Monkey Towns - Delft, Warmond en Gouda

Alle vestigingen van Monkey Town zijn weer anders, elke met zijn eigen charme. En toch wel favoriet bij alle kinderen, toch?!

Delft *** TIJDELIJK GESLOTEN

In Delft, zit er één met een uniek concept, een groot walhalla aan speeltoestellen, één met 5D-bioscoop, een uitgebreid buffetrestaurant (waar je zelfs een bordje Nasi Rames kan bestellen) en prachtige afgeschermde peuterzone! Daarnaast lekker overzichtelijk, ook niet onbelangrijk en oh ja, er zijn ook nog fitnesstoestellen en loungestoelen voor papa's en mama's. Win-Win dus! Lees hier ons blog over Monkey Town Delft.

Lees ook: Blog, hoe overleef ik, als ouder een binnenspeeltuin?

Warmond

In Warmond kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren als echte apen, helemaal los, net als Oehlie. Door één van de tunnels, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak en glijden van de verschillende glijbanen. Springen op de trampolines en ook nog basketballen of voetballen in de extra grote voetbalkooi. Genoeg te beleven bij Monkey Town Warmond en ook erg gaaf is dat je hier kan lasergamen en er regelmatig kinderdisco wordt aangeboden. 'Let's dance!'

 

Gouda

Monkey Town Gouda, een vestiging waar ook jouw kinderen zich prima kunnen vermaken. Natuurlijk ook allerlei verschillende speeltoestellen en samen met de ballenfabriek, knikkerbaan en het buitenterras maakt deze Monkey Town weer net even anders als anderen. 

Avontura - Delft 

Indoor speelparadijs Avontura in Delft biedt speelplezier voor alle kinderen en staat garant voor een leuk dagje uit met heel de familie. Op de vele speelpleinen (elk met een eigen thema) is vertier voor iedereen. De allerkleinsten kunnen terecht op het prachtige peuterplein. Kom springen op de trampolines, sporten op het multi sportplein, glijden op de familieglijbaan of klimmen op de klimvulkaan. Of speel één van de leuke interactieve games.