Is jouw kind dol op rennen, glijden, klimmen en klauteren? Neem ze dan mee, op dagje uit naar een Indoor Speelparadijs! Gegarandeerd urenlang speelplezier en wij kunnen je vertellen, voor ouders wordt het er ook steeds gezelliger gemaakt. Vaak organiseren ze in de vakanties nog extra activiteiten dus kunnen de kinderen zich hier heerlijk vermaken. We hebben de leukste binnen speeltuinen in de regio Leiden en in Het Groene Hart uitgezocht!

Monkey Towns - Warmond en Gouda

Alle vestigingen van Monkey Town zijn weer anders, elke met zijn eigen charme. En toch wel favoriet bij alle kinderen, toch?!

Warmond

In Warmond kunnen de kinderen heerlijk klimmen en klauteren als echte apen, helemaal los, net als Oehlie. Door één van de tunnels, spelen met super lego, ravotten in de ballenbak en glijden van de verschillende glijbanen. Springen op de trampolines en ook nog basketballen of voetballen in de extra grote voetbalkooi. Genoeg te beleven bij Monkey Town Warmond en ook erg gaaf is dat je hier kan lasergamen en er regelmatig kinderdisco wordt aangeboden. 'Let's dance!'

 

Gouda

Monkey Town Gouda, een vestiging waar ook jouw kinderen zich prima kunnen vermaken. Natuurlijk ook allerlei verschillende speeltoestellen en samen met de ballenfabriek, knikkerbaan en het buitenterras maakt deze Monkey Town weer net even anders als anderen. 

 

Lees ook: Blog, hoe overleef ik, als ouder een binnenspeeltuin?

 

De Pretfabriek Woerden

Bij deze binnenspeeltuin kunnen de kinderen klimmen en klauteren, springen, glijden, spelen, knutselen en nog zo veel meer. Ook is er een peutergedeelte aanwezig. Wel zo prettig! Lekker veel bewegen in een overzichtelijk en gezellig speelparadijs met restaurant, waar een broodje pindakaas of hagelslag ook op de menukaart staat.

Oh ja...ze hebben bij De PretFabriek ook nog Golf in the Dark!