En we zingen...en we springen....en we zijn zo blij....JAAAAAAAAA!!! Sinterklaas is er bijna....tenminste als het natuurlijk allemaal goed gaat komen met zijn boot. Natuurlijk zitten ook wij morgen voor de buis, waar de landelijke intocht, vanuit Zwalk dit jaar, uitgezonden wordt op zaterdag 14 november om 12:00 uur! Zijn jullie ook al zo benieuwd wat er allemaal gaat gebeuren dit jaar?

Handige versiertips en Sinterklaas kadootjes!

Verwacht wordt dat de hulpsinterklazen er dit jaar alles aan gaan doen om het tóch een groot feest te laten worden op 5 december. Daarom is het slim om op tijd op zoek te gaan naar de leukste kadootjes en versieringen voor pakjesavond. Er wordt aangeraden om op tijd en liefst online op zoek te gaan en te bestellen, zodat er geen mega vertraging bij de post ontstaat en kadootjes te laat zijn. Go-Kids helpt je daarbij met tips voor ideeën voor leuke Sinterklaas kadootjes en versieringen om het extra gezellig te maken op 5 december!

Inspiratie voor Sinterklaaskadootjes en versieringen!

Sinterklaas in coronatijd, aftelkalender en knutselschoentje

Hoewel Sinterklaas voor veel kinderen een superleuke tijd is, is het voor veel kinderen toch ook spannend. Komt Sinterklaas écht? Wat krijg ik voor kadootje? Ook het wachten is vaak wel een dingetje. Dit jaar, met een digitale intocht, zonder te weten waar hij binnenkomt, is het wachten helemaal lastig. Daarom heeft Go-Kids gezorgd voor een superleuke aftelkalender én een schoenzetkalender! En we hebben een speciaal knutsel schoentje gemaakt. Mochten jullie door corona geen pakjesavond bij of met opa en oma kunnen vieren, kunnen de kinderen daar in elk geval nog hun eigen gemaakte schoentje zetten!

GRATIS aftelkalenders en knutselschoentje!

Wij wensen iedereen ondanks alles een hele fijne Sinterklaastijd!