Wie kent ze niet? De Indoor Speelparadijzen. Ze lijken wel als paddenstoelen uit de grond te schieten. Maar ja, zeg nou zelf. Wat is er nu heerlijker als echte apen te mogen apenkooien, te 'rutschen' van de vele glijbanen en heerlijk los te gaan bij een walhalla aan speeltoestellen. Ook onze kinderen zijn fan dus brachten wij een bezoekje aan Monkey Town Delft en dit wil jij als papa of mama weten over deze indoor speeltuin!

Spelen bij Indoor Speeltuin Monkey Town Delft

Over het algemeen kennen wij allemaal wel het concept Monkey Town met de lieve mascotte Oehlie het aapje. Wij hadden het al vaker gehoord: 'Monkey Town Delft is één van de grootste Monkey Town vestigingen met een uniek concept en anders als anderen'. Dat willen wij van Go-Kids natuurlijk dan ook graag met onze eigen ogen zien en beleven, dus hup de auto in met onze 3 kids (8, 5 en 2 jaar).

Wat gelijk opvalt bij binnenkomst is de ruimte en het licht. Heel fijn en nog overzichtelijk ook. Dat vinden mama's altijd prettig, tenminste ik wel. 

Een grote en overzichtelijke baby/ peuter zone

Wij vonden ons plekje in het midden. Voor zowel ouders met kleine kids als papa's en mama's met schoolgaande kinderen zullen allen een geschikt tafeltje vinden of een lekkere loungestoel. De baby/ peuterzone is mooi afgeschermd, zodat de allerkleinsten hier prima hun gang kunnen gaan.

Ook mijn eigenwijze peuter ging helemaal los. Zijn favoriet was toch wel het houten schip met piratenballenbak, de ballenstofzuiger en stromende ballendouche. Hij vond het 1 groot feestje, samen met de vele anderen nieuwgierige en vrolijke kinderen om zich heen. Voor de kleine aapjes is er naast het 'ballengedeelte', verschillende klim- en klauterkussens en glijbanen, groot genoeg en zelfs een leuk springkussen. 

Spelende grote apen vanaf 4 jaar

En dan de super apen! Zij kunnen helemaal los in een zeer uitgebreide klimkooi, zijn er bouwblokken, een voetbalgedeelte (met bal) en een springkussen glijbaan en dat is nog niet alles! Daarnaast kan je ook nog lasergamen, rolschaatsen, knikkerbanen bouwen, hebben ze een aantal fietsjes en kan je zelfs naar de 5D-Bioscoop (tegen een kleine betaling). Dat is wel heel bijzonder en daarom is deze wel net iets uitgebreider en anders als een andere Monkey Town. Je hoort het al, genoeg te spelen dus.

Goed restaurant

Wat zeker prettig is, is het restaurant (zelfbediening) met een zeer uitgebreid aanbod, niet alleen snacks en patat, maar ook kan je terecht voor onder andere een ontbijtje, een bordje Nasi, belegde broodjes, fruit en goede koffie! Mijn cappuccino smaakte namelijk heerlijk!

Sporten voor papa's en mama's

Omdat wij nog redelijk jonge kinderen hebben, fungeerde de apenkooi dit keer voor ons al als sporten, maar je kan ook gebruik maken van het fitnessgedeelte voor ouders, met uitzicht op het speelgedeelte. Hoe fijn is het als je kan sporten terwijl je kind aan het spelen is (uiteraard wel afhankelijk van de leeftijd en het karakter van je eigen kind)? Top toch?! Dit concept hadden wij nog niet eerder gezien bij een Indoor Speelparadijs. Ideaal, met al onze drukke agenda's als je dit kan combineren!

Kinderfeestje bij Monkey Town Delft

Tuurlijk kan je ook je verjaardagsfeestje bij deze Monkey Town vieren, hebben ze diverse themakamers, mooie tafels en verschillende Feest arrangementen met uitbreidingsmogelijkheden. Bekijk alle kinderfeestjes op onze speciale Kinderfeestjes pagina.

Is dit alles wat je wilde weten? 

Ik denk van wel! Oh nee...oeps vergeten...belangrijk: de toiletten zagen er netjes en schoon uit. Her personeel was vriendelijk! En je kan er gratis parkeren.

Onze conclusie over Monkey Town Delft: een Monkey met net even een ander verassend leuk aanbod als anderen speelparadijzen, daarom een aanrader voor heel het gezin of perfect voor een feestje!

 

Duimpje omhoog!

Klik hier voor meer informatie over Monkey Town Delft

 

Geschreven door Renée van den Berg - Go-Kids Leiden Groene Hart

Foto's Go-Kids en Monkey Town Delft