Zomervakantie - LEGO Bouwwedstrijd voor kinderen van 3 t/m 13 jaar - Playtoday Gouda

LEGO Bouwwedstrijd Playtoday Gouda - voor kinderen van 3 t/m 13 jaar


Op zoek naar een leuk Zomervakantie uitje?

Woensdag 24 juli organiseren ze bij Playtoday in Gouda, een bouwwedstrijd voor kinderen! In de bouwruimte mag je een uur lang helemaal zelf weten wat je bouwt! Op de wedstrijddag starten de bouwrondes om 11.00, 12:00, 14:00 en 15:00. De rondes van 12:00 en 15:00 zijn doorgaans wat rustiger.

Aan het einde van elke ronde ontvangen de mooiste bouwwerken in drie leeftijdscategorieen meteen een cadeaubon om een prijs uit te zoeken! Wil je zeker zijn van een plek, dan kun je ons alvast even een mailtje met je aanmelding sturen of bellen mag natuurlijk ook!

info@playtoday.nl of op 0182-752006

 

Ook een LEGO Bouwwedstrijd voor Volwassenen, vanaf 14 jaar

Ook vol volwassenen hebben ze een bouwwedstrijd

Dit jaar organiseren ze de 6e editie van de Goudse Bouwwedstrijd voor volwassenen! Bij ons ben je met 14 al een volwassen LEGO bouwer!

Hoe kun je meedoen? Je mag thuis een bouwwerk maken van maximaal 32 bij 32 nopjes (1bouwplaat) en 70 cm. hoog. Tot 31 juli kun je het bouwwerk in onze winkel inleveren.

De hele maand augustus zijn de inzendingen te bewonderen in onze vitrines. Alle bezoekers kunnen dan een stem uitbrengen op hun top 3. Jaarlijks stemmen bijna 1000 bezoekers!

 

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart.