Winterfair Gouda

  • van:  14 december 2018 11:00
  • tot:  15 december 2018 16:00
Winterfair Gouda

Op vrijdag 14 december (Gouda bij Kaarslicht) en zaterdag 15 december 2018 wordt de jaarlijkse Winterfair georganiseerd in de Sint-Janskerk.

In een sfeervolle ambiance bieden meer dan 70 standhouders bijzondere, smakelijke en aantrekkelijke (seizoens)producten aan.

Bezoekers van de Winterfair kunnen hun hart ophalen aan de aangeboden sieraden, boeketten, woondecoratie, brocante, kerstversiering, kerstbomen, streekproducten, boeken, (kinder)kleding, tassen en nog veel meer. In de geweldige sfeer van de Sint-Janskerk zijn er diverse optredens en is het daarnaast mogelijk op het ‘foodplein’ te genieten van heerlijke hapjes en drankjes.


Kinderprogramma 'in het schip' op zaterdag 15 december

Vanaf 10.00 uur:
Kerstster maken – Onder de begeleiding kunnen kinderen aan de slag met wol, spijkers en een hamer, het resultaat mag er zijn;  een prachtig kunstwerk voor in huis tijdens de kerstdagen!

Voor deze workshop wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Mozaïeken maken – Tijdens deze workshop kunnen kinderen van alle leeftijden (vanaf 4 jaar) een leuke kerstversiering maken/mozaïeken. Voor deze workshop wordt een kleine vergoeding gevraagd.

Van 11:00 – 15:00 uur 

LEGO bouwwedstrijd door Playtoday LEGO Shop
20 meter bouwplezier! Er kan door kinderen van alle leeftijden gebouwd worden, wie maakt het mooiste bouwwerk?


Meer informatie over de Winterfair Gouda 2018