Trekkertrek familiedag Koudekerk a/d Rijn

Leuk Zomervakantie uitje, Trekkertrek Familiedag!

Ronkende trekkers en meer dan 50 attracties, muziekoptredens en andere acts. De Trekkertrek Familiedag heeft alles voor het leukste gezinsuitje in de zomervakantie!

Sinds jaar en dag begeeft trekker liefhebbend Nederland zich op de eerste zaterdag van augustus massaal naar Koudekerk a/d Rijn voor onze Familiedag. Al voor de 28e keer hebben wij ook dit jaar het genoegen om dit prachtige familie evenement te mogen organiseren met hulp van 200 vrijwilligers en dankzij 250 sponsoren.

Waar we in 1992 zijn begonnen met een kleine trekkertrek wedstrijd zijn we inmiddels uitgegroeid tot een groot evenement met entertainment voor het hele gezin! Het hart van deze feestelijke familiedag ligt bij de trekkertrek wedstrijden waar jaarlijks 180 deelnemers aan meedoen. Tractoren en trucks van de deelnemers worden belast met een sleepwagen en strijden voor de 100 meter in een zo snel mogelijke tijd. Degene die het verst komt wint de trekkertrek wedstrijd en gaat naar huis met een beker en de eer!

Van alles te zien en te beleven!

Naast deze wedstrijden is er voor jong en oud veel te doen op het attractieterrein: straattheater, muzikanten, acrobatische en motorische acts, outdooractiviteiten, oude ambachten en een kinderdorp met o.a. kindertrekkertrek, schminken, niet-alledaagse springkussens een circus en nog veel meer!

Ook worden de nieuwste innovaties met betrekking tot landbouwmechanisatie getoond door diverse merkdealers uit de regio.

Kortom: een gezellige dag uit voor de hele familie! Jong en oud, man of vrouw: het hele gezin kan zich hier volop vermaken en zal zich geen minuut vervelen!

Veel plezier!

 

Voor meer informatie en Tickets reserveren kijk je hier!

 

 

 

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart.