Een fantastisch uitje voor de allerkleinsten! Speelbos & Sanne Zweije spelen de peutervoorstelling Tik Tak Slaap. Theater voor kids vanaf 2 jaar. 

Voorstelling Tik Tak Slaap

Een getikte voorstelling over pop die niet gaat slapen en mama die daar getakt van wordt! Geïnspireerd op ‘Welterusten Kleine Beer’ van Martin Wadell. 

Tik…tak…tik…tak… Pop kan niet slapen. Tik…tak…tik…tak… Er moet nog een lichtje aan. Tik…tak…tik…tak… Mama!  Zelfs met alle lichten aan kan pop niet slapen. Ze is bang voor het donker. Mama is moe. Ze wil graag een boekje lezen. Ze is getikt…getakt… dat pop niet gaat slapen. Zullen alle sterren genoeg licht geven voor pop? 

In Tik Tak Slaap tovert een actrice een ladekast om tot een huis vol verrassende kamers en verdiepingen. Met een kleine pop, mooie beelden en hilarische geluiden speelt zij het verhaal van Pop die bang is in het donker en Mama die maar niet aan zichzelf toekomt. Een grappige, lieve en vaak herkenbare voorstelling voor piepjong en poepie oud. 

Tik Tak Slaap speelde o.a. op Oerol, de Parade en het Silk Road Festival te Xi’an – China.

Tickets 

De prijs bedraagt € 7,50 per persoon (exclusief drankje)

Reserveren

 

© Foto Moon Saris

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart.