Theater | PAK'M (3+) in Theater Ins Blau Leiden

Theater | PAK'M (3+) in Theater Ins Blau Leiden

Jeugdtheatergezelschap BonteHond komt naar Theater Ins Blau met de voorstelling PAK'M (3+), waar zij een waar feestje van maken. 

De Voorstelling: 

Laat je meevoeren in de flitsende wereld van PAK’M: Een heuse achtervolging met de nieuwste camouflagetechnieken, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aange-ren op een speelvlak van 5 bij 5.

Wie pakt uiteindelijk wie? En heeft hij dan wel de juiste te pakken? En is de weg niet veel leuker dan het uiteindelijke doel? We zien drie ogenschijnlijk “volwassen” presentatoren in een tv-studio vechten om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.

Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny maar dan op Duploniveau. Voor de allerkleinsten en iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias.

Regie: René Geerlings

Muziek: Wim Conradi 

Spel: Milan Boele van Hensbroek, Dionisio Matias, Linda Zijl

 

Er vinden twee voorstellingen plaats op zaterdag 18 mei, om 13:00 uur en om 15:00 uur.

Tickets:

Jeugd t/m 12 jaar: € 9,75 

Volwassenen: € 13,- 

Reserveer hier je Tickets

 

 

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart