Theater | Maquette (8+) in Theater Ins Blau in Leiden

  • Theater Ins BlauBij  Theater Ins Blau
  • van:  16 februari 2019 15:00
  • tot:  16 februari 2019 16:00
Theater | Maquette (8+) in Theater Ins Blau in Leiden

Toneelschap Beumer en Drost komt naar Theater Ins Blau met de voorstelling Maquette (8+).

De Voorstelling: 

De Staat roept mensen op om zich letterlijk te laten decimeren om de ecologische voetsporen te minimaliseren. Daarmee kan de wereld gered worden van vervuiling en klimaatproblemen. Zij die zich niet laten verkleinen, worden opgeroepen om mini-mensen in huis te nemen.  Maar zijn deze mensen vrijwillig verkleind?

In MAQUETTE zien we het extreem milieubewuste echtpaar, Eduard en Willemijn, in hun zeer ecologisch verantwoorde huis. Eduard overtuigt zijn vrouw ervan dat het goed en heel belangrijk is om verkleinde mensen in hun huis op te nemen. Deze mini-mensen offeren zich immers op voor een betere, schonere wereld. Kleine mensen eten minder, verbruiken minder zuurstof en produceren minder afval. De files worden kleiner en de ruimte voor natuur wordt groter.
 
Een maquettehuis, met een complete inrichting, wordt al gauw als bouwpakket bij hen bezorgd. Het mini-echtpaar Joke en Addie kan zijn intrek nemen. De twee echtparen verschillen als dag en nacht van elkaar. Joke en Addie zijn bijvoorbeeld vrij onverschillig als het om het milieuvraagstuk gaat. Niettemin ontstaat er een aantrekkingskracht tussen de grote man en de kleine vrouw en de kleine man en de grote vrouw.

Een eco-relatiekomedie voor iedereen van 8 jaar en ouder.


Regie: Michael Helmerhorst                                                   

Tekst: Peter Drost                                            

Spel: Peter Drost en Hymke de Vries


De voorstelling vindt plaats om 15:00 uur.

Tickets:

Jeugd t/m 12 jaar: € 9,75 

Volwassenen: € 13,- 

Reserveer hier je Tickets

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijfje dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart