Theater | HALLO FAMILIE (8 - 108 jaar) in Theater Ins Blau Leiden

Theater | HALLO FAMILIE (8 - 108 jaar) in Theater Ins Blau Leiden

Maas Theater en Dans komt naar Theater Ins Blau in Leiden met de familievoorstelling: HALLO FAMILIE. 

De Voorstelling: 

Het is druk in huis. Vader en moeder vieren feest, oma is op bezoek om op te passen. De nacht is lang en jij kan niet slapen. Maar dit avontuur lijkt wel een droom, met poppen die tot leven komen, een woeste zee in je slaapkamer en een buurman die verandert in een ijsbeer. En wie is toch dat groene mannetje? Hierna ga je heel anders naar je familie kijken.

Hallo familie is een wonderlijk warme voorstelling, een cartooneske optocht met veel grappige en onverwachte gasten. Via de ogen van een kind zie je een familie die steeds vreemder en vrolijker wordt. Een dromerige dans- en theatermix van de makers van Liefde. Liefde won de Gouden Krekel 2017 en was genomineerd voor de VSCD Mimeprijs. “Herkenbaar, aanstekelijk en bovenal hartverwarmend” aldus de Mimejury. Nu kiest Merkx voor het thema familie, een terugkerend thema in haar werk.

Moniek Merkx over Hallo familie 
“Je blijft altijd kind, ook als je veertig bent. En als je drie bent kan je je soms zo ernstig voelen, dat je het liefst met een lange baard bij de kachel zou willen zitten. Ik stel me een grote keuken voor waarin een groep gasten een bont familiefeest voorbereidt. De kinderen worden steeds volwassener, de volwassenen gedragen zich als kleuters. Iedereen danst op tafel tot het ochtendgloren.”

Naast zeven professionals speelt er in elke stad een echte oma en een echt kind mee. In Leiden wordt de oma gespeeld door Dorien Folkers en het kind door Merle Veldt, die zelf ook uit Leiden komt.


Regie: Moniek Merkx                         

Choreografie: Art Srisayam

Muziek: Joop van Brakel

Spel: Anne Fé de Boer, Marieke Dermul, Cherella Gessel, Gihan Koster, Hali Neto, Freek Nieuwdorp, Jurriën Remkes, Dorien Folkers (oma), Merle Veldt (kind)


De voorstelling vindt plaats om 15:00 uur.

Tickets:

Jeugd t/m 12 jaar: € 9,75 

Volwassenen: € 13,- 

Reserveer hier je Tickets

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijfje dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart