** WORDT HELAAS VERPLAATST NAAR 2022**

 

Helemaal in de ban van Sinterklaas? Dan mag je deze voorstelling niet missen! Op zaterdag 4 december 2021 kan je bij het Evertshuis in Bodegraven genieten van de voorstelling: Cowboy Billie Boem en Sinterklaas. Echt leuk voor de Sinterklaas periode.

Voorstelling: Cowboy Billie Boem en Sinterklaas (3+)

Cowboy Billie Boem heeft dit jaar een afspraak met Sinterklaas. Zij kennen elkaar al jaren en in de periode dat de Sint in Nederland is, komt hij altijd even op bezoek. Het liefst spreken zij af op plekken waar veel kinderen zijn, zodat die ook kunnen genieten van deze bijzondere ontmoeting.

Sint en Cowboy Billie zorgen elk jaar weer voor een gezellige middag waarin veel verteld en gezongen wordt. De meegekomen Pieten springen in het rond van plezier, strooien misschien wel pepernoten en maken er altijd weer een groot feest van. Als Sint afscheid heeft genomen van zijn vriend, blijft hij vaak nog even achter om met de kinderen te kletsen.

Cowboy Billie Boem en Sinterklaas is een interactieve voorstelling, gevolgd door een nazit waarin Sinterklaas en de Pieten nog even aandacht hebben voor de kinderen. Een “ ouwerwetse” Sinterklaasmiddag, een middag waar de kinderen van smullen!

Tijd & Tickets

De voorstelling vindt plaats om 15:30 uur en duurt 60 minuten (zonder pauze).

De prijs bedraagt € 10,- 

RESERVEREN

 

 

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart.