Proefles Telekids Musicalschool

Proefles Telekids Musicalschool

De eerste weken van de nieuwe periode (start februari 2019) zijn er proeflessen bij de Telekids Musicalschool in Alphen aan den Rijn. De lessen worden op woensdag middag gegeven bij De Vos Danscentrum.

Telekids Musicalschool - Zingen, dansen en acteren voor iedereen!

De Telekids Musicalschool is niet zomaar een musicalschool.

Hier wordt door middel van musicalles iedereen uitgedaagd zichzelf optimaal te ontwikkelen, ook op het gebied van persoonlijke en sociale vaardigheden zoals zelfvertrouwen, durf, samenwerken en doorzetten.

Alle kinderen maken, hoe jong of oud, waar vandaan en met welke talenten dan ook, jaarlijks deel uit van een kleinschalige én van een grote musicalproductie met alles erop en eraan. Een onvergetelijke ervaring.

De Telekids Musicalschool is er voor iedereen van 4 t/m 9 jaar. Grote broer RTL Talent Academy heeft een lesprogramma voor enthousiastelingen van 10 t/m 18 jaar.

De Telekids Musicalschool/RTL Talent Academy zit ook hier in de regio! Wil je je kind aanmelden voor een proefles? Dat kan, kijk dan op: telekidsmusicalschool.nl of rtltalentacademy.nl

Proefles

Doe mee! Bij de Telekids Musicalschool begint het avontuur met een leuke proefles; schrijf je daarvoor in en we nemen je op in ons bestand. Inschrijven kost eenmalig €15,-. Proeflessen zijn er een aantal keer per jaar. Je komt langs, doet direct mee, maakt plezier en na de proefles ontvang je van ons bericht met informatie over de betaling van de lessen. Zodra dit is bevestigd, kijken we elke les naar je uit; welkom en veel plezier!

Eerstvolgende proeflessen:
De eerste weken van de nieuwe periode (start februari 2019) zijn er proeflessen. Je kunt je daarvoor inschrijven door voor de groep naar keuze in te schrijven in het formulier. Je krijgt dan een uitnodiging om de eerste les van het nieuwe lesjaar als proefles te volgen.
TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijfje dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart.