LET OP: aangepaste opening(stijden) wegens richtlijnen RIVM

 

Wijzigingen in agenda en openingstijden.

Wegens de overheidsmaatregelen voor het tegengaan van de snelle verspreiding van het coronavirus, zijn veel kindvriendelijke plekken die wij op onze website hebben staan momenteel niet geopend. Ook evenementen tot ten minste 1 juni zijn afgelast. We zien daarnaast veel evenementen, die na 1 juni plaatsvinden, die voor de zekerheid nu al afgelast zijn. 

Hoe graag wij ook onze informatie kloppend hebben; door het grote aantal wijzigingen in geplande activiteiten en de continue ontwikkeling is het voor ons momenteel onmogelijk alle evenementen (na 1 juni) up-to-date te houden met de laatste status. Uiteraard doen wij ons uiterste best de informatie zo goed en snel mogelijk te verwerken. 

Wij wensen iedereen die op welke wijze dan ook is geraakt door dit verschrikkelijke virus alle kracht en sterkte toe die nodig is om de gevolgen te boven te komen. 

Voor nu: onze agenda is inmiddels gevuld met allerlei alternatieven. Zo veel vermaak voor kinderen die thuis zitten is er nog nooit geweest. En er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij. Natuurlijk houden we jullie hiervan op de hoogte: alles om het makkelijker te maken je te houden aan de gezondheidsadviezen. 

Sterkteđź’›