Kids Filmgala bij Stadsgehoorzaal Leiden

Op zondag 10 november organiseren Ladies Circle Leiden en de Stadsgehoorzaal voor kinderen van 8 jaar en ouder: Het Kids Filmgala 2019. 

Trek je mooiste (gala-)jurk of pak aan en loop samen met je vrienden en vriendinnen als echte filmsterren over de rode loper. Ga op de foto met een heuse limousine én geniet van de film Circus Noël.

Dans mee op de coolste beats van onze DJ, ontmoet de acteurs van Circus Noël en ontdek hoe het is om zelf een circusartiest te zijn!

Maak kans op vette prijzen in onze loterij: win bijvoorbeeld een geheel verzorgd verjaardagsfeest bij McDonald’s of een kinder High Tea bij Barista Café.

Programma Kids Filmgala

11.30 uur – inloop

12.30 uur – start voorprogramma

14.30 uur - einde

En JIJ kan erbij zijn!

Parents not allowed!

 

Tickets

Kaarten bedragen zijn inclusief drankje & lekkers, garderobe, film én loterijkaartje: €17,50.

NB: Anders dan bij andere voorstellingen op onze website, rekenen we bij het Kids Filmgala GEEN €2,50 administratiekosten per bestelling!

Reserveren

 

Overige info

Over Circus Noël

Circus Noël is één van de tien titels die geselecteerd zijn voor de Beste Nederlandse Familiefilm Competitie van Cinekid Festival. De film gaat over Karo, zij loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Vervolgens reist ze mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël. Dit circus mag onverwachts meedoen aan een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren, komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen. Karo, Victor en Tonie moeten alles op alles zetten om het circus te redden, ook al komt hierdoor hun vriendschap zwaar onder druk te staan.

Voorprogramma en goed doel

Het voorprogramma, met onder andere fotografie op de rode loper en disco, gaat vanaf 11.30 uur van start. De film zelf begint om 12.30 uur. De opbrengst van het Kids Filmgala gaat naar een goed doel: Stichting Babyhuis Leiden: babyhuis.nl. Stichting het Babyhuis is een initiatief dat sinds eind 2013 in Dordrecht opvang biedt aan baby’s, voor wie moeders tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben bij de zorg voor hun baby. Het Babyhuis biedt tijdelijke woonruimte, behandeling en begeleiding aan hoogzwangere en pas bevallen vrouwen. De vrouwen worden intensief begeleid naar zelfstandigheid. Begin 2020 opent de stichting een Babyhuis in Leiden.