Kerstvakantie - Rotary Santa Run Leiden

  • van:  21 december 2018 17:00
  • tot:  21 december 2018 17:00
Kerstvakantie - Rotary Santa Run Leiden

De Rotary Santa Run Leiden

Vrijdagavond 21 december is het zover. De stadhuisklok staat op 17:00 uur en overal branden de lichtjes. De Leidense binnenstad is klaar voor de Rotary Santa Run! Het startsein wordt gegeven en daar gaan ze op weg: 1000 Kerstmannen, Kerstvrouwen, Kerstjongens en -meisjes. Samen vrolijk op stap in een sfeervolle tocht voor het goede doel. WOW, mooier kan Kerstmis 2018 niet beginnen.

Wegens succes herhaald


De Rotary Santa Run bestaat al 10 jaar. Het evenement is een groot succes in meer dan 50 steden. Vanaf dit jaar hoort Leiden daar ook bij. De totale opbrengst voor het goede doel bedraagt al bijna € 400.000,–. Dus schrijf je snel in, haal je pak op en stap lekker mee.

Je Kerstmanpak kan aan.


Na inschrijving kun je medio december in het centrum van Leiden je complete Kerstman-outfit ophalen. Zit er ook een baard bij? Jazeker én je startnummer. Je verschijnt dus geheel compleet aan de start. Onderweg door de stad kom je van alles tegen aan sfeerbrengers (o.a. vuurpotten,  kerstband, carrolkoor, snoeperij).  Na afloop van de tocht krijgt iedereen de herinneringsmedaille. Rotary Santa Run 2018, doe mee met het begin van een geweldige traditie!

Op 21 december kan je verzamelen vanaf 17:00 uur bij het Stadhuis. Veel Santa plezier!


Meer informatie en inschrijven