Kunnen jouw kinderen ook niet wachten tot dat het pakjesavond is? Erg leuk is dan om bij het Evertshuis te kijken naar de film: De brief voor Sinterklaas op woensdagmiddag 25 november. 

De Film 

De feestelijke aankomst van Sinterklaas wordt overschaduwd door een gigantisch probleem: door een groot tekort aan Pieten dreigt de traditie voor eens en altijd te verdwijnen. Sinterklaas zit met zijn handen in het haar: hoe komt hij snel aan nieuwe, goede Pieten? Er zit niets anders op dan een auditie te organiseren, waarbij de goedheiligman op zoek gaat naar nieuwe Pieten: een officiële ‘Pietendag’.

Sem ziet zijn kans schoon en schrijft onmiddellijk een brief. Als hij een stoere, sterke Piet kan worden dan durven zijn pesters hem vast nooit meer lastig te vallen. Maar wat niemand weet is dat Huibert Jan en zijn ‘Mammie’ middels een gemeen plan proberen om de Pietendag te saboteren.

De Brief voor Sinterklaas is een Nederlandse film uit 2019, geregisseerd door Lucio Messercola. Met o.a. Bram van der Vlugt, Lieke van Lexmond, Pamela Teves en Edo Brunner.

Tickets

De prijs is € 6,- per persoon. 

RESERVEREN

 

 

 

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart.