Gratis Uitje - Kinderdag winkelcentrum de Baronie - Alphen aan den Rijn

  • van:  18 mei 2019 11:00
  • tot:  18 mei 2019 16:30
Gratis Uitje - Kinderdag winkelcentrum de Baronie - Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 18 mei is Winkelcentrum de Baronie voor de kinderen.

Kinderdag

Het thema van deze dag is: Op de Boerderij! Kinderen kunnen deze dag van 11:00 tot 16:30 uur in een treintje rijden, op de springkussens, knutselen, schminken, spelen en nog veel meer! Alles is gratis!

Optredens


Het gezellige optreden van de Biba Boerderij mag natuurlijk niet ontbreken op deze Kinderdag. Ook zijn er nog leuke andere optredens maar die houden wij nog even geheim!
De optredens zijn tussen 12.00 – 16.00 uur.

Kraampjes


Een aantal winkels staan met hun kraampje voor de winkel en verkopen lekkernijen. Ook zijn er vanwege het thema: Op de Boerderij een honing en kaasboer aanwezig. Probeer de lokale lekkernijen uit!

Nog méér activiteiten


De kids kunnen bij de Kinderopvang worden geschminkt, glitter tattoos zetten of spelen in het speelzand. Bij het Kinderzwerfboekstation worden er verhaaltjes voorgelezen en kunnen kinderen natuurlijk een kinderzwerfboek uitzoeken om mee naar huis te nemen en dat later uit zwerven te sturen. Ook kunnen de kids mee doen met een winkelspeurtocht. Als
alles goed is ingevuld op de deelnamekaart maak je kans op een prijsje!

Winkels


Uiteraard zijn de winkels open!

 

 

TIP: Wil jij de leukste tips en uitjes uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van Go-Kids Leiden Groene Hart.