Fotoshoot 4 en 11 oktober - figuranten gezocht - Indoor Speelparadijs de Pretfabriek Woerden

De (Pret)Fabriek Woerden is op zoek naar figuranten! Ervaring is niet nodig. Wil jij in de spotlight staan? Lees dan snel verder over hoe je je kunt aanmelden.

Ze houden twee fotoshoots op 4 oktober in Pretfabriek en op 11 oktober bij Misdaaddiner, Golf in the Dark en Gooien met Verf. Beide shoots beginnen om 18:00 en duren tot maximaal 23:00. Ze doen hun uiterste best om er zorg voor te dragen dat de jongste figuranten als eerste klaar zijn. Ze zoeken zowel kinderen, tieners als volwassenen.

Fotoshoot 4 oktober

Voor de shoot van 4 oktober zoeken wij kinderen van drie tot en met veertien jaar. De ervaring leert dat er in de groep boven de tien relatief weinig aanmeldingen zijn. Kortom, grijp daar ook vooral je kans. Ook zoeken wij enkele volwassenen die willen figureren/model willen staan. Uiteraard krijg je daarna de foto's digitaal voor eigen niet-commercieel gebruik.

Fotoshoot 11 oktober

De shoot van 11 oktober is op dezelfde tijden. We zoeken kinderen vanaf acht jaar, tieners en volwassenen. Voor deze avond kunnen volwassenen en/of kinderen zich los opgeven.

Er is geen vergoeding. Wel maken we er een leuke avond van, krijg je de foto's en natuurlijk de eeuwige roem. Hapjes en drankjes worden verzorgd.

Hoe geef je je op?

✅Mail naam van de persoon die mee wilt doen naar foto@reijleisuremarketing.nl.
✅Zet er in voor welke dag je je opgeeft, je leeftijd en stuur een duidelijke foto op hoge resolutie mee.
✅Wachten op bericht. Genodigden krijgen maximaal 17 september bericht van ons.