Dickens Home Made Wintermarket - Den Haag

  • van:  9 december 2018 11:00
  • tot:  9 december 2018 17:00
Dickens Home Made Wintermarket - Den Haag

Op zondag 9 december vindt de Dickens Wintermarket plaats in het Hofkwartier in Den Haag! Dit is de wintereditie van de Home Made Market in Dickens stijl. Een winters dagje uit met een sfeervolle markt.

Er zijn tal van kerstbomen, lichtjes, gezellige kraampjes en houten huisjes vol met lekkernijen, accessoires, mode en leuke cadeautjes. De ideale gelegenheid om unieke kerstcadeautjes te shoppen!
 
Activiteiten 

Er zijn verschillende activiteiten, zo is er muziek, een vuurspuwer, goochelaar, valkenier, hoefsmid, hoornblazer, verhalenvertellers, kunstschilders en veel meer. 

Kinderen leren onder andere handboogschieten, touw maken, vilten, en steltlopen en taarten bakken. Acteurs vertellen over hun leven in de tijd van Dickens. Overal is wat te zien of te doen. Er is glühwein en warme chocolademelk en de cafés en restaurants in de straatjes hebben speciale gerechten klaar gemaakt. 

 
Ambachtslieden en Dickens-figuren
Tijdens de sfeervolle wintereditie van de Home Made Market presenteren tientallen ambachtslieden hun vakmanschap en doen zij oude ambachten herleven. Artiesten en acteurs verkleed als Dickens-figuren vermaken het publiek met optredens. Even moe van het spektakel en het slenteren langs de kraampjes? Puf dan gezellig uit bij een vuurtje met een glaasje glühwein, een portie snert of een lekkere oliebol!