Floury Hands - Bakkerij / Cupcakewinkel ONLINE
Druckerstraat ., 2312VB Leiden

Ben je op zoek naar iets bijzonders voor de verjaardag van je kind dit jaar? Geef ze de taart van hun dromen! Bestel je unieke huisgemaakte taart, cupcakes of koekjes bij Floury Hands in Leiden.

Filosofie Floury Hands

Al het gebak wordt gemaakt door Erika, een professionele bakker die houdt van alles wat met taarten te maken heeft. Ze is ook erg enthousiast over moderne technieken en trends. Ze maakt geen standaard taarten zoals je die in de supermarkt vindt. Alle taarten worden helemaal zelfgemaakt, er worden geen kant- en klare mixen gebruikt. Verse ingrediënten van goede kwaliteit geven de beste resultaten. Erika geeft ze haar bijzondere aandacht, ze vindt dat elke bestelling de beste ingrediënten verdient.

De Taarten

Van regenboog unicorn cupcakes tot babyshower koekjes tot taarten in boekvorm, je vindt hier alles wat je maar kan bedenken. Er is geen vaste prijslijst want elke bestelling is uniek, elke taart wordt maar één keer gemaakt.

 

De Smaken

Er is een zeer breed assortiment met veel verschillende soorten smaken, zoals bijvoorbeeld:

-       Vanilletaart met citroencrème en een fijne laag lemon curd,

-       Chocoladetaart met romige pindakaas vulling en schijfjes banaan,

-       Vlierbessentaart met chocoladecrème en huisgemaakte aardbeienjam.

 

Diëetwensen

Met uitzondering van de hazelnoot cupcakes en de romige pindakaascrème zijn (de meeste? alle?) bakproductennotenvrij. Voor wie geen gluten, zuivel of suiker verdraagt biedt Floury Handsheerlijke en gezonde chocolade cupcakes aan.

 

Bezorging

Floury Hands bezorgt bij u aan huis en ook op de feestlocatie.

 

 

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor
  • Outdoor