Veenderdijk 3, 2375AV Rijpwetering

BoerenBed De Veenderpolder in Rijpwetering is één van de heerlijke plekken waar je met je gezin echt even simpeler kunt leven. 

Slapen in een Tenthuisje

Zoals op elke BoerenBed boerderij overnacht je bij De Veenderpolder in prachtige Tenthuisjes. Het is dan ook geen camping te noemen - zo'n tenthuisje biedt heel veel comfort, o.a. met echte bedden. Er is ook een bedstee - dat vinden kinderen natuurlijk geweldig.

Alles over de Tenthuisjes

Spelen en avonturen beleven

Er is voor de kids van alles te spelen op De Veenderpolder. Er is een fijne speelschuur, een knutselhoek, er zijn soms workshops kaas en yoghurt maken. Er is een trampoline, schommel en een grote zandbak. Maar ze kunnen ook op avontuur in de polder, stoer slootje springen!

Keuken met houtkachel

In de Tenthuisjes vind je een volledig ingerichte keuken met alles dat je nodig hebt. Koken - met spullen uit de boerderijwinkel (de honesty shop) doe je op de houtkachel in de keuken, het licht komt van kaarsen en olielampen. Hoe gezellig is dat?!

Pizza's uit authentieke houtoven

Er is ook altijd een pizza-avond: jullie bakken dan zelf pizza's in de authentieke houtoven, samen met de boer en boerin. Een fantastische belevenis voor je hele gezin!

Houtoven bij BoerenBed Veenderpolder

Helpen op de boerderij

Voor de kids is het sowieso feest bij BoerenBed, want jullie krijgen een heuse boerderijtour, ze mogen altijd helpen op de boerderij en leren zo van alles. Stoer meerijden op trekker, koe Klara met de hand melken en knuffelen met de konijnen en cavia's... de kinderen hebben de tijd van hun leven!

Helpen op de boerderij - BoerenBed Veenderpolder

Geen WiFi, geen elektriciteit: écht tijd voor elkaar!

Logeren bij BoerenBed is écht luxe: je hebt er géén WiFi en géén elektriciteit. Daardoor heb je écht tijd voor elkaar! Dat blijkt zo heerlijk dat de helft van de gasten er graag weer terugkomt. Het is fijn kleinschalig: er zijn per boerderij gemiddeld 7 Tenthuisjes beschikbaar. 

Meer weten?

  • Leeftijd 0 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Outdoor