Leuke tips met Koningsdag in regio de regio Leiden - Den Haag!

Lang zal die leven in de gloria! Binnenkort viert de koning zijn 57 verjaardag. Dat betekent niet alleen feest in het Koningshuis, maar in het hele land! Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met allerlei leuke uitjes voor het hele gezin tijdens Koningsdag. 

Koningsdag Kindervrijmarkt in Leiden

Kom naar de kindervrijmarkt in Leiden! Kinderen tot 15 jaar kunnen hun speelgoed verkopen om anderen blij te maken en zelf geld te verdienen. Vergunningen zijn verkrijgbaar op het Stadskantoor op 5 april (14.00 - 16.00 uur), 12 april (14.00 - 16.00 uur) en 14 april (15.00 - 17.00 uur). Klik hier voor  meer info!

Een Koningsdag vol plezier in Alphen aan de Rijn

Op vrijdag 27 april wordt Koningsdag gevierd in het hele land, en ook in Alphen aan den Rijn is er van alles te beleven! Ontdek verschillende activiteiten zoals een rommelmarkt, optredens, een autocross-wedstrijd en veel meer die door de hele stad worden georganiseerd! Lees hier meer.

Kom naar de Koningskermis in Den Haag voor vermaak voor jong en oud!

Beleef het ultieme pretparkplezier op de grootste Koningskermis van Nederland! Met koningsdag wordt het Malieveld in Den Haag omgetoverd tot een fantastisch reizend pretpark met attracties voor jong en oud. Geniet van gezellige spelletjes, lekkernijen en een mix van nostalgisch, modern en spectaculair vermaak voor alle leeftijden. Kom naar de Koningskermis in Den Haag en ontdek een wereld vol plezier. Lees hier alle info!

Poppenkastvoorstelling in Leiden

Op Koningsdag komen Jan Klaassen en Katrijn naar de Koornbeursbrug in Leiden voor een optreden! Donderdag 27 april, van 10.00 tot 12.00 uur. Kom gezellig kijken naar deze klassieke poppenkastvoorstelling door Pieter Onderwater. Meer info!

Bezoek de bruisende vrijmarkt op Koningsdag in Zoetermeer!

Ontdek de gezellige vrijmarkt tijdens Koningsdag op de Markt in het Stadshart. Verken de kleedjesmarkt die zich uitstrekt langs de Grote Dobbeplas en de Dorpsstraat, waar je een breed scala aan spullen kunt vinden. Kom vroeg om een ​​goede plek te bemachtigen en geniet van het struinen langs de kraampjes van lokale verkopers en bewoners in de wijk. Klik hier voor alle info!

Koningsdag in de Bollenstreek

Ervaar een traditionele Koningsdag in de Bollenstreek - een prachtig gebied in de provincie Zuid-Holland, bekend om zijn bloeiende tulpenvelden. Bewonder de kleurrijke tulpenvelden versierd met de Nederlandse vlagkleuren en geniet van speciale evenementen op het strand. Verken de gezellige straten, gevuld met markten en braderieën waar je typisch Nederlandse lekkernijen kunt proeven. Een geweldige manier om deze nationale feestdag door te brengen. Lees hier meer!

Volg Go-Kids Leiden - Den Haag

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitje, volg ons dan op social media of schrijf je in voor de tip mail.

Wil je tips over:
✔ Kindvriendelijk overnachten
✔ Kindvriendelijk uit eten
✔ Kinderfeestjes
✔ Vakantietips
✔ Kindvriendelijke uitjes
✔ Kindvriendelijke dagjes weg
✔ En nog veel meer?

Meld je aan voor de tip mail. 

Volg ons op Facebook en op Instagram

Log In