Conradkade 30, 2517 BN Den Haag

Vier jouw feestje met je vriendjes en vriendinnetjes in het tekenatelier en maak de mooiste dingen. Onder begeleiding van een ervaren tekenjuf krijgen de kinderen de mogelijkheid om hun eigen fantasie te gebruiken en een prachtig kunstwerk te maken. 

Vier een creatief kinderfeest bij Emilie's Tekenatelier

Een feestje duurt 1,5 uur lang en je mag het kunstwerk meteen mee naar huis nemen. Naast mooie tekeningen en schilderijen kunnen de kinderen bijvoorbeeld ook kiezen voor het maken van je eigen dagboek, portemonnee of een toffe dierenketting. Natuurlijk allemaal zelf getekend door de kinderen. Zo heeft iedereen een aandenken aan dit creatieve feestje. Wist je dat dit feestje zowel voor jongens als meisjes ontzettend leuk is? 

Op de website staan wel tien opties waar uit gekozen kan worden! Wil je een ander thema? Alles is mogelijk door even contact op te nemen met Emilie's Tekenatelier Den Haag.

Check ze alle 10

Creatief met kinderen in Den Haag

Tekent jouw zoon of dochter heel graag? Bij het tekenatelier kun je ook terecht voor teken- en schilderles op de woensdag- en vrijdagmiddag. Kortom, er is zat te doen bij het leukste atelier voor kinderen in Den Haag.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor