Waterpark Tikibad
Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Heerlijk tropisch genieten in het Tikibad, met 21 gave en supersnelle glijbanen en 1,5 kilometer aan glijbaanplezier is het Tikibad het allergrootste glijbanenparadijs van de Benelux. Ook aan de kleintjes is gedacht!

Zwemmen met het gezin

Duinrell en Tikibad... eigenlijk kent iedereen die twee namen wel. Mede hierdoor is Duinrell ook een populaire vakantiebestemming, maar je kunt er ook prima los heen. Met de kinderen is het namelijk een absolute aanrader.

Informatie attractiepark

Overnachten

Playa voor Kids

Menig zwembad heeft een kindvriendelijk stukje of peuterhoek. Dat doet men in Wassenaar toch net even anders... in positieve zin. Binnen het toch al immense Tikibad is er het speciale Playa voor Kids. Je kunt er tal van te gekke attracties en elementen vinden waar de jongste bezoekers zich met gemak uren vermaken. Er zijn meerdere glijbanen te vinden, waaronder klassieke glijbanen (buizen), maar ook glijbanen waar je ieder in je eigen baan tegen elkaar kunt racen. Ook zijn er meerdere tipping buckets te vinden. Ook niet geheel onbelangrijk: het ziet er allemaal ook nog eens prachtig uit.

Ook niet onbelangrijk: er is ook een speelbad voor kinderen tot en met drie jaar en de waterdiepte in Playa is nergens meer dan vijftien centimeter. 

Spectaculaire glijbanen Tikibad

Voor het gevoel oneindig veel te gekke glijbanen: licht, donker, lang, kort... er is ontzettend veel te vinden. Van rustige(re) familieglijbanen, tot spectaculaire glijbanen waar je recht naar beneden stort of op hoge snelheid door de bochten vliegt. Denk aan de Pelikaanduik, Flits, Blits, Cycloon en nog heel veel meer. Je meer dan 20 glijbanen om uit te kiezen! Liever de golven trosteren? Tikibad beschikt ook over een groot golfslagbad. Je kunt natuurlijk met het gezin lekker ronddobberen in de Lazy River.

Buitenzwembad Tikibad

Tikibad alleen binnen!? Totaal niet! Ook buiten is er ontzettend veel te doen. Zo is zwemmen in de zomer bij Tikibad nog leuker! Vanuit het water lekker kijken naar de attracties die je even verderop ziet, staan onder de tipping bucket of van de glijbanen roetsjen.... wat je maar wilt!

Website Tikibad

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor