SnowWorld Zoetermeer
Buytenparklaan 30, 2717AX Zoetermeer

Een hele wintersportbestemming onder één dak, centraal gelegen in Zoetermeer: welkom bij SnowWorld Zoetermeer!

Winterse activiteiten SnowWorld Zoetermeer

In SnowWorld Zoetermeer beleef je wintersport dichtbij huis! SnowWorld is de ideale bestemming voor een gezellig en sportief uitje met de kinderen.

Een keertje extra skiën vlak voor de wintersport, gewoon voor het plezier een uurtje of twee de baan op of leren skiën? Dit is allemaal mogelijk op één van de drie grote pistes inclusief funpark en de kinderpiste.

Losse Skipassen

Ski- en snowboardlessen in Nederland bij SnowWorld Zoetermeer

Vanaf drie jaar kunnen kinderen al op ski- of snowboardles in de echte sneeuw! SnowWorld werkt met professionele leraren en een goede bezetting, waardoor ieder kin de juiste aandacht krijgt. Bovendien kun je door de ramen onderaan de pistes als ouder ook nog eens goed meekijken. Buiten de groepslessen is het ook mogelijk om een privéles te boeken. 

Wil je zelf actief deel uitmaken van de eerste meters in de sneeuw zonder zelf op ski's of het snowboard te staan? Check dan de Ouder & Kind Lessen.

Skiles vanaf 3 jaar met vierweekse cursus

Met de cursus kun je vier weken lang op dezelfde dag en tijd een les van 55 of 85 minuten volgen (materiaal is te huur). Er zijn allerlei niveau's en de cursussen zijn open voor kinderen van alle leeftijden.

Skilessen- en cursussen

Snowboardles vanaf 4 jaar met vierweekse cursus

Ben jij of is jouw kind meer van het snowboarden? Ook dan zijn er voldoende mogelijkheden, waaronder de vierweekse cursus.

Snowboardcursussen

Vakantiecursus

Er zijn ook vakantiecursussen waarbij er vijf dagen op rij een les is en er natuurlijk een gezellige afsluiting is voor de deelnemers.

Vakantiecursus

Wil je geen cursus van vijf dagen?

KidsDag SnowWorld

KidsDag Adventure

SnowCamps in SnowWorld

Een absolute aanrader, de dochter van de hoofdredacteur van Go-Kids gaat er ook meerdere vakanties per jaar heen, zijn de SnowCamps!

De kinderen vermaken zich de hele dag niet alleen met wintersport, maar ook met allerlei andere activiteiten op locatie zoals spelletjes, spelen in de zeer ruime buitenspeeltuin, klimmen bij het naburige Adventure Valley, in de zomer op diezelfde plek wateractiviteiten doen, het bos in bij SnowWorld Zoetermeer en natuurlijk lekker lunchen en avondeten. Alles is compleet verzorgd en na het avondeten haal je de kinderen weer moe, maar zeer voldaan, op. Deze duren vijf dagen en geven de kinderen een onvergetelijke week waar ze blijvende herinneringen opdoen met de andere kinderen en de ontzettend enthousiaste leraren en begeleiders.

Let op: de SnowCamps zitten vaak snel vol!

Meer informatie

Zijn jouw kinderen meer van het avontuur? Check dan de Adventure Camps!

Adventure Valley Zoetermeer

Direct naast het parkeerterrein kun je ook Adventure Valley vinden met een grote klimwand, wateractiviteiten, natuurlijk de benodigde horeca en een prachtig klimparcour. 

Adventure Valley

 

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor
  • Outdoor