Winkelhaak 77, 2495AX Den Haag

Een enge brug overwinnen, puzzelen, een restaurant runnen, je een ware coureur voelen... op één plek heb je zoveel keuze dat niemand zich hoeft te vervelen. Dat is Sixsec VR Arcade in Den Haag.

VR Games voor kinderen

VR alleen voor volwassenen? Zeker niet! Heb je wat oudere kinderen, vanaf een jaar of 9/10, dan is er ook gewoon een te gekke VR-bestemming in Den Haag beschikbaar. Bij Sixsec zijn er twee soorten VR-ervaringen om uit te kunnen kiezen. Bovendien kun je bij één van de ervaringen uit een gigantische hoeveelheid games kiezen en daarmee vermaakt iedereen zich top.

Sixsec VR Arcade Den Haag

VR Games

Kinderen zijn dol op games en hoe gaaf is het om een paar uur te gamen in de virtuele wereld? Terwijl de kinderen een VR-bril opzetten, kunnen ze kiezen uit verschillende spellen. De medewerker van Sixsec zorgt er voor dat de kinderen de juiste uitleg krijgen en uit de ruim 100 beschikbare VR Games een geschikt en passend spel kiezen. Er kunnen vier kinderen tegelijk een zelf gekozen te gekke wereld ontdekken. Ben je met meer kinderen en zitten daar ook racefans tussen van minimaal 1,50 meter lengte? Dan kun je nog vier bijzondere plekjes bijboeken...

Boek nu

VR Racen

Vanuit Den Haag sta je zo op de starting grid van Zandvoort, of Imola... of misschien Monaco? Want met de vier high-quality VR racesimulatoren ervaren kinderen hoe het is om met 300 km/h over het asfalt te schieten als Formule 1-coureur. Door het te combineren met de VR Games kun je bovendien zelfs met een groepje van 8 langskomen!

Boek nu

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

  • Leeftijd 9 - 12
  • Indoor