Kurhausweg 2A, 2587RT Den Haag

Een walhalla voor iedereen die gek is op gaming en e-sports! En dat walhalla is Gammax aan het Kurhausplein in Scheveningen. Dompel je onder in de gamewereld van Gammax met 70 topklasse pc’s en meer dan
25 consoles voor ultiem gameplezier.

Gaming to the max voor kinderen

Gamen en e-sports op een heel nieuw niveau: dat is Gammax. Hier dompelen kinderen zich helemaal onder in de wereld van het gamen. Speel samen of neem het juist tegen elkaar op in een potje Fortnite!

Het high tech gaming center van 2 verdiepingen en ruim 535m2 zal dient als dé ontmoetingsplek voor de gaming community. Een sociale ontmoetingsplaats voor competitieve- en casual gamers en iedereen die kennis wil maken met de wondere wereld van gaming & esports.

GTA, Mariokart en Fortnite

Met ruim 25 consoles zoals Xbox, Playstation 5 en Nintendo Switch en maar liefst 70 echte gaming PC’s kan elk spel soepel gespeeld worden. Van GTA tot aan Fortnite en Minecraft, alle bekende spellen zijn hier te vinden. Of jouw kind fan is van de PS5 of de PC; hier gamen én ontmoeten ze ook andere gamers.

Check de website

 

Toegangsprijzen

De entree is € 5,- incl. onbeperkt Coca Cola Freestyle drinks (meer dan 100 smaken). Het gamen zelfs kost per persoon per uur € 5,-.

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor