Attractiepark Duinrell in Wassenaar
Duinrell 1, 2242 JP Wassenaar

Een compleet dagje uit beleef je bij het bekende attractiepark midden in de mooie natuur bij Wassenaar, vlak bij de kust van Zuid-Holland en in de bossen.

Spectaculaire achtbanen en familieplezier in Wassenaar

Duinrell is een veelzijdig dagje weg (of weekend) voor iedereen, jong en oud(er). Het is het perfecte gezinsuitje gelegen in Zuid-Holland, want dit is nou echt een familiepretpark met 40 attractie en dus voor ieder wat wils. Van de 15 meter hoge achtbaan Dragonfly tot waterpret, het is er allemaal te vinden. Zo ga je er écht spectaculair op uit met de kinderen. 


Er is zat te doen in Duinrell!

Ontdek Duinrell

Spectaculaire attracties in Wassenaar

Duinrell beschikt over verschillende attracties waar de durfal in het gezin zeker blij van wordt. Zo is de net genoemde Dragonfly eigenlijk alleen nog maar het opwarmertje, want echt spectaculair is Falcon: je duikt vanaf 22 meter onder een hoek van 97 graden richting de aarde om daarna een looping, bochten en andere elementen te ervaren. Ben jij of is één van je kinderen fan van draaien? Dan zijn de swingende arm met draaischijf (Mad Mill) en de unieke Wild Wings een aanrader. Bij Wild Wings bepaal je zelf hoe vaak je over de kop gaat... breek jij of iemand in jouw gezin het record?

Attracties ontdekken

Waterpret in Duinrell

Schijnt het zonnetje? Of maakt nat worden je uberhaupt niks uit? Dan is er zat watervertier in Duinrell te vinden. Ook ideaal als het bijvoorbeeld erg warm is in de zomervakantie. Splash is hillarische waterattractie waar je kunt kiezen tussen een open en gesloten boot. Kies je de open boot? Het grootste plezier én een volledig nat pak zijn een zekerheid. Ook bij andere grotere en kleine attracties is genoeg water te vinden, zoals de draaiende en over de kop rollende bank Waterspin, superstijle glijbaan Aqua Shute of de Katapult. Doe je het liever rustiger aan met water? Dan zijn zeker met kinderen het Vlot, de schattige Haven en de Botsboten een aanrader.

Speeltuinen in Duinrell

In het pretpark zijn niet alleen een heleboel rustige kinderattracties en familieattracties te vinden, ook zijn er veel speelmogelijkheden. Tussen de attracties door kunnen kinderen trampolinespringen, spelen tussen de bomen of gebruikmaken van de ontzettend ruime speeltuin midden in het park (waar je vanaf het terras ook nog zicht op hebt).

Wil je trouwens nog wat tips voor een bezoekje hebben? Check dan de blog geschreven na een bezoekje van de redactie. kortom, tips op basis van echte ervaring met het gezin.

Tips

Rodelen in Duinrell

Duinrell is één van de weinige plekken in Nederland waar je kunt rodelen. Op deze dubbele afdaling bepaal je je eigen snelheid. Win jij van de persoon op de baan naast je? Rodelen is gewoon inbegrepen bij de entree en brengt je bovendien naar de mooie bosrijke omgeving. 

Duinrell is meer dan een attractiepark

Wist je dat Duinrell meer is dan een gezellig attractiepark? Je kunt er in de buurt wandelen, je hebt de kust om de hoek, er is waterplezier... kortom: is 1 dag wel genoeg?

Waterplezier in het Tikibad

Natuurlijk is het beroemde Tikibad in Duinrell aanwezig, maar er is nog meer watervertier voor jong en oud. Het tikibad is jaarrond open en makkelijk te combineren met een bezoek aan het attractiepark. Wist je trouwens dat Tikibad het grootste waterpark van de hele Benelux is?

Maak er een vakantie van

Met het attractiepark, de mooie omgeving met zat outdooractiviteiten in de Zuid-Hollandse natuur en ook nog het Tikibad kun je je gerust enkele dagen vermaken in Duinrell. Er zijn dan ook zat overnachtingsmogelijkheden.

Overnachten?

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

  • Leeftijd 0 - 1
  • Leeftijd 2 - 4
  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Eigen eten toegestaan
  • Horeca aanwezig
  • Outdoor