Buytenparklaan 30, 2717AX Zoetermeer

Vier pistes om de ski's of het snowboard onder te binden

Zoveel pistes heeft SnowWorld Zoetermeer, waardoor er daadwerkelijk voor iedere leeftijd en op ieder niveau activiteiten zijn. Kinderen vermaken zich opperbest, of het nou is als ze voor de eerste keer in de sneeuw lopen of jaarlijks op wintersport gaan. 

Voor de allerkleinsten

De allerkleinsten kunnen beginnen op de groene piste. In dit Kinderland kunnen ze rustig oefenen. Wist je trouwens dat er zelfs les vanaf drie jaar mogelijk is? Zo kunnen kinderen al jong vertrouwd raken op de ski's of op het snowboard. En dat in echte sneeuw in Zoetermeer, waar je ook nog eens gratis voor de deur kunt parkeren en uitgebreide horeca aanwezig is om samen met jouw zoon of dochter bij te komen. Even wat anders doen? Er is zelfs een speeltuin in Alpen-thema. 

Meer uitdaging

Zoek je meer uitdaging voor jezelf en de kinderen? SnowWorld Zoetermeer heeft met de rode piste de steilste piste van Europa in huis. Ook als volwassene kun je je hier prima uitleven op de lange latten of het board. Alle pistes bevinden zich onder één dak, waardoor je bijvoorbeeld zelf kunt wintersporten terwijl de kinderen les krijgen.

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

INSCHRIJVEN

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor