Stadhouderslaan 37, 2517 HV Den Haag

Bezoek One Planet met je kinderen in Den Haag

In Museon-Omniversum bekijk je een grootbeeld­film én bezoek je onze prachtige One Planet tentoonstelling over mens, aarde en duurzame ontwikkeling. Kom meer te weten over de 17 werelddoelen en maak kennis met slimme oplossingen voor een duurzame toekomst. Na een bezoek aan One Planet ga je naar huis met concrete ideeën en handvatten. Help jij mee onze prachtige planeet te beschermen.

Bezoek het enige koepeltheater in de Benelux

In ons grootbeeldfilmtheater zie je hoe prachtig de aarde is. In het enige koepeltheater in de Benelux bekijk je adembenemende grootbeeldfilms over natuur, cultuur en wetenschap. Op een scherm in de vorm van een halve bol, zo groot als een half voetbalveld. Met filmbeelden overal om je heen, lijkt het alsof je er zelf bij bent. Een subliem geluidssysteem maakt deze beleving nog intenser.  

Inspireren, leren en doen!

In het museumgebouw leer je alles over de 17 werelddoelen van de Verenigde Naties. De VN willen deze doelen vóór 2030 bereiken om van de aarde een betere plek te maken. Je kunt games doen en je ziet veel museale objecten, die je van alles leren over de verschillende doelen. Je kunt prikkelende vragen beantwoorden en zo ontdekken welk type wereldburger jij bent.  

Ontdek het zelf

  • Leeftijd 5 - 8
  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor