Voorweg 107, 2716 NH Zoetermeer

FunZone Zoetermeer is de leukste bestemming voor kinderen en volwassenen, want er is ontzettend veel te beleven!

FunZone Zoetermeer 

FunZone is te vinden aan de Voorweg 107 in Zoetermeer en is dé alles-onder-één-dak bestemming voor de hele regio. Hoe oud iemand ook is, er is altijd wel iets te doen. Zo kun je er ook terecht voor de nodige actie.

Laserkart

Laserkart is een interactief spel dat het plezier van karten en lasergamen combineert. Je zit aan het stuur van je kart en je achtervolgt je medespelers in een blacklightparcours. Met je behendigheid kun je bonuspunten winnen voor snelheid, vermogen, aanval en verdediging

Door middel van Augmented Reality rijdt je over symbolen die je weer kunt gebruiken tijdens het spel. Denk aan een bom of benzine die je door middel van een knopje op je handrem afvuurt op je tegenstanders. Maar pas op! Trek je aan de handrem? Dan spint je kart 180 graden en raak je achter op je tegenstanders. 

Let op:

  • Minimale leeftijd: 8 jaar
  • Minimale lengte: 140 cm
  • Maximale lengte: 195 cm
  • Maximaal gewicht: 100 kilogram

Boek nu

Glow&Golf Zoetermeer

Zoek je een iets rustiger indoor uitje in Zoetermeer met het gezin? Ook dat kan bij FunZone Zoetermeer. Indoor midgetgolf in het donker alleen verlicht door blacklight, dat is Glow&Golf. Een gezellige activiteit voor familie's, vrienden en kinderen die de baan al aandurven. De banen, de obstakels op de banen en de golfballen geven licht waardoor het klassieke spelletje midgetgolf een heel bijzondere ervaring wordt. De prachtig aangelegede bijna is uiteraard ook onderdeel van FunZone.

Boek nu

Meer van dit, maar dan gratis in jouw mailbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven

  • Leeftijd 9 - 12
  • Horeca aanwezig
  • Indoor