Ontdek met de natuurclub van Delft het groen

Een natuurclub is de ideale manier voor kinderen om lekker buiten actief bezig te zijn en samen met andere kinderen niet alleen te leren over de natuur, maar ook een steentje bij te dragen. De Delftse Natuurwacht is geschikt vanaf acht jaar. Om de week op zaterdag hebben alle leeftijdsgroepen activiteiten staan. Een jaar loopt gelijk met de schoolkalender. De minimumleeftijd is 8 jaar.

Veel verschillende natuuractiviteiten

De Natuurwacht heeft erg diverse activiteiten. Twee keer per jaar gaan alle groepen letterlijk de bomen in om knotwilgen te knotten, maar ook bootcamps in en over de natuur komen voorbij. Een klassieker als slootjesonderzoek ontbreekt natuurlijk ook niet. Kinderen helpen de natuur ook door bijvoorbeeld insectenhotels te maken.

Veel activiteiten zijn ook vooral gezellig, zoals vlotten bouwen en testen, maar ook een jaarlijkse barbecue, kerstdiner en kamp. 

Agenda Natuurwacht

Locatie

De Delftse Natuurwacht is te vinden in natuurgebied Delftse Hout, een gebied vol leuke activiteiten. Denk aan Hertenkamp, Stadsboerderij BuytenDelft of Waterspeeltuin BuytenDelft.

Wij verzamelen alle leuke uitjes en clubs voor de kinderen en gezinsuitjes in de regio; zowel de gratis activiteiten als de betaalde, en zowel de indoor uitjes zoals speelparadijzen en zwembaden, als uitjes in de natuur of naar pretparken. Mocht je nou tips hebben voor ons in bijvoorbeeld Den Haag, Voorschoten of Wassenaar? Of heb je toevoegingen voor deze pagina? Laat het ons vooral weten via social media.