Winacties exclusief bij Go-Kids

Het voorjaar staat op de stoep dus weer de hoogste tijd om er voor te zorgen dat je niet alleen via onze website van alle uitjes afweet, maar ook dat je met geluk er enkele gratis kunt bezoeken!

Gezinsticket luchtkussenpark Bounce Valley

Een luchtkussenpark van ruim 1.000 vierkante meter in Zoetermeer voor kinderen én volwassenen! Kortom, niet meer passief toekijken, maar gezellig meedoen. Deze attractie is echt ontworpen op samen plezier maken en lekker bezig zijn op de obstakels, obstacle course en andere wedstrijdelementen.

Jij maakt ieder kwartaal kans op vier vrijkaarten!

Ontdek Bounce Valley

Speel mee

Ga lekker spelen in het allerleukste speelparadijs: Monkey Town Delft

Aan de rand van Delft, net aan gelegen in buurtdorp Delfgauw, is een gigantisch speelparadijs te vinden. Omdat het een redelijk nieuw pand betreft is deze Monkey Town locatie erg ruim, overzichtelijk en licht. Opvallend is de zeer ruime en creatieve peuterzone.

Jij maakt kans op tickets voor twee!

Speel mee

Ontdek Monkey Town

Win een vakantie!

Ja, dat lees je goed. Wees er snel bij, want je maakt kans op een vakantie. Dit is om onze vakantiespecial met overnachten te vieren. Immers kennen wij alle goede adresjes en zijn die natuurlijk op onze website te vinden, zoals De Straat-Hof in Leimuiden.

Meer over Straat-Hof

Klik op de afbeelding om de special te lezen en kans te maken op gratis vakanties!

Geen tips, uitjes, acties of updates missen? 

Aanmelden nieuwsbrief