Sinterklaasintochten 2022

Er komt weer een leuke en gezellige periode aan, want Sinterklaas komt namelijk naar Nederland. Waar de Sint en zijn pieten zullen zijn dit jaar lees je hier. Alvast een fijne Sinterklaasperiode!

Sinterklaasintocht Sassenheim

 

Sinterklaasintocht Leiden

Sinterklaas zal op zaterdag 18 november 2023 ook Leiden bezoeken! Om 12.00 uur komt hij samen met de pieten op de Beestenmarkt aan. Daar zullen ze Sinterklaas verwelkomen en hij zal natuurlijk op zijn trouwe paard Ohzosnel zitten voor een mooie optocht door de Haarlemmerstraat & Breestraat. Het feest eindigt op de Garenmarkt. Na de optocht is er nog van alles te beleven voor de kinderen. Denk aan spelletjes, springkussens, sprookjesfiguren en heel veel lekkers. 

Sinterklaasintocht Alphen aan de Rijn

Sinterklaas zal op zaterdag 18 november 2023 aankomen in Alphen aan de Rijn. Meer informatie volgt nog!

Sinterklaasintocht Scheveningen

Op zaterdag 18 november 2023 zullen Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten voor de 76e keer de Scheveningse haven bezoeken. Deze wordt zoals elk jaar vervolgt met een rijtoer door de sfeervolle straten van Den Haag. Meer info volgt!

Sinterklaasintocht Den Haag

Zoals hierboven aangegeven komt de Sint via Scheveningen naar Den Haag, waar hij met een grote stoet door de straten van Den Haag komt (meer info volgt).

Sinterklaasintocht Zoetermeer

 

Sinterklaasintocht Delft

Sinterklaas is met zijn vrolijke Pieten vanaf 12.00 uur te bewonderen vanaf de Abtwoudsebrug op de Schie. Daar begint zijn reis naar Delft aan boord van Pakjesboot 7. Rond 12.45 uur meert Pakjesboot 7 aan op de Oostsingel, waar de Burgemeester van Delft hen zal verwelkomen. Vanaf dit punt trekt Sinterklaas met zijn Pieten in een feestelijke stoet dwars door Delft, op weg naar de Markt. Om 15.00 uur zal Sint, de Burgemeester en de Pieten jullie allemaal verwelkomen op de Markt. Hier kun je handjes schudden, op de foto met een Piet, dansen en lachen met de vrolijke Pieten. Om 15.45 uur vertrekt het gezelschap weer.