Thuiskinderfeestje Parfum maken!

Ben je opzoek naar een kinderfeestje maar wil je lekker het feestje thuis vieren? Dan zijn er genoeg optie om een leuk feestje thuis te vieren. Laat de jarige en alle gasten hun eigen parfum maken!

Thuisfeestje voor kids vanaf 8 jaar

Het kinderfeestje is altijd een hoogtepunt voor je jarige en de genodigden. Wie zijn er uitgenodigd en wat gaan we doen? Er zijn allerlei kinderfeestjes mogelijk, voor elke leeftijd en hobby is er wel een optie om een kinderfeestje te vieren. Maar is maar net wat er bij jou kind en de gasten past. Wij hebben een echt meiden feestje georganiseerd. Julia is pas 8 jaar geworden en omdat we het feestje een keer thuis wilden vieren zijn we eens op zoek gegaan naar de leukste feestjes voor thuis.

Je kunt natuurlijk een slaapfeestje vieren met van die leuke Tipi's of je geeft een disco feestje, ook altijd leuk. Doe een speurtocht of een oud hollandse spelletjes feestje. Maar je kunt natuurlijk ook een combinatie maken van deze feestjes. 

Tips voor een kinderfeestje voor meiden

✔️ Een make-up feestje en parfum maken
✔️ Slaapfeestje en glitter zeep maken
✔️ Disco feestje en zeepje gieten
✔️ Zeepje gieten en vloeibare zeep maken
✔️Parfum maken en badzout maken

Lees hier alles over de verschillende feestjes

Meidenfeestje: Make-up feestje en parfum maken.

Wij begonnen ons feestje met natuurlijk de taart! Toen alle meiden binnen waren hebben we eerst gezellig een taartje gegeten en de cadeautjes uit gepakt. Een gezellig begin van het feestje, waarbij alle meiden aan tafel zaten. We hadden voor alle meiden een haarband neergelegd voor tijdens het make-uppen. Dus we begonnen met make-uppen alle meiden mochten elkaar of zichzelf opmaken en zo zag iedereen er meteen feestelijk uit!

Parfum maken tijdens een kinderfeestje

Na het  make-uppen drinken we nog even iets en dan is het tijd om de parfum te maken. Als je een starterspakket parfum maken aanschaf krijg je dus een prachtige doos thuis gestuurd met daarin alle benodigdheden en ook nog eens leuke verpakkingsmaterialen om het eindproduct nog echter te maken. Wat ik leuk vind is om eerste de verpakking te laten maken en de meiden te laten nadenken over de naam van hun parfum. Dit kun je zo gek maken als je wilt want je kunt de verpakking natuurlijk laten kleuren met stiften of potloden maar ook laten verven of beplakken met van alles en nog wat. Het is dus helemaal aan jezelf hoe je dit wilt laten doen. Je ontvangt in ieder geval een basis verpakking die de meiden zelf kunnen uitknippen en in elkaar kunnen zetten.

Na het in elkaar zetten van de verpakkingen gaan we beginnen met het echte werk. Het maken van de parfum! In het pakket dat je thuis ontvang zitten alles om de parfum te maken, inclusief handleiding. In de handleiding lees je stap voor stap want de kinderen mogen doen om het parfum te maken. Wat wel handig is om nog extra te doen is om bepaalde geuren met elkaar te testen om zo te kijken welke geuren de meiden lekker voor hun eigen parfum. Je kunt hiervoor alvast zelf van te voren wat combinaties van geuren proberen.

Parfumfeestje voor thuis

De meide gaan flink aan het slag met het ruiken van de geuren en het echt maken van de parfum. Uiteindelijk hadden alle meiden een heerlijk geurende parfum gemaakt met daarbij hun eigen verpakking. Helemaal leuk om mee naar huis te nemen als aandenken aan een geslaagd kinderfeestje.

Wil je nu ook zo'n leuk Parfum feestje vieren? Bestel dan hier je parfumpakket!

Geef je eigen Parfumfeestje