Een Dagje Vakantie Vieren bij Center Parcs Port Zélande

Wist je dat je niet per se een vakantie hoeft te boeken om te genieten van de ontspannen sfeer en leuke activiteiten van Center Parcs Port Zélande? In september besloten wij om een dagje naar Center Parcs Port Zélande te gaan, en dat bleek een geweldige keuze te zijn! Misschien verwacht je niet dat je ook een dagje naar Port Zélande toe kunt gaan maar dat kan dus wel! En je kunt dus ook gewoon alles doen wat er op het park te doen doen, oké behalve blijven slapen dus :). Nu al benieuwd wat er te doen is? Kijk dan hier.

Mega veel activiteiten

Maak je agenda maar leeg, want de rest van de dag heb je geen tijd voor iets anders. En er is voor iedereen wel iets leuks te doen. Of je nu van actie houdt, wilt ontspannen of iets wilt ondernemen met het hele gezin, er is voor iedereen wel wat te doen:

  • Zwemmen: Neem een duik in het prachtige subtropische zwemparadijs Aqua Mundo, waar je kunt genieten van glijbanen, wildwaterbanen en ontspannende jacuzzi's.

  • Klimmen: Daag jezelf uit op het klimparcours, dat geschikt is voor zowel beginners als ervaren klimmers.

  • Jumpen: Trakteer jezelf op wat luchttijd in het trampolinepark Jump XL.

  • Midgetgolfen: Speel een potje minigolf in een schilderachtige omgeving.

  • Kanoën: Verken de wateren rond Port Zèlande per kano.

  • Aquapark: Laat de kinderen los in het Aquapark voor urenlang klim- en klauterplezier.

  • Laser gamen: Ga de strijd aan met je vrienden in een spannend spel laser gamen.

  • Knutselen: Laat je creatieve kant zien tijdens knutselsessies, binnen of buiten.

  • Speurtochten: Ontdek het park en zijn omgeving met leuke speurtochten.

  • Naar het strand: Maak een wandeling naar het prachtige Noordzeestrand, dat op loopafstand ligt.

  • Geocaching: Ga op schattenjacht met behulp van GPS-coördinaten.

  • Ponyrijden: Laat de kleintjes genieten van een ritje op een pony.

Dit is slechts een greep uit de vele activiteiten die je kunt ondernemen tijdens je dagje bij Center Parcs Port Zèlande.

Altijd Iets Extra's

Het leuke van een bezoek aan Center Parcs is dat er altijd wel iets extra's te beleven valt. Tijdens de vakantieperiodes kun je genieten van thema-activiteiten zoals Halloween-evenementen, bezoeken van Sinterklaas of de paashaas, en zelfs een buitenbioscop soms met zelfs een gezellig kampvuur. En als het weer beter wordt, kun je genieten van wateractiviteiten zoals het Aqua Splash park, waterfietsen, suppen en kanoën. Vergeet ook niet om even bij Aqua Mundo langs te gaan voor een verfrissende duik maar dit kan je natuurlijk het hele jaar door doen!

Ook als je van knutselen houdt, ben je hier aan het juiste adres. Er zijn mogelijkheden om samen met anderen te knutselen in de miniclub of buiten op het plein. Dus als je zelf even wilt uitrusten van alle avonturen kunnen de kinderen lekker knutselen! 

Culinaire Verwennerij

Natuurlijk kun je ook genieten van lekker eten tijdens je dagje weg. Er zijn verschillende restaurants waar je kunt genieten van een smakelijke maaltijd, of je kunt langs de supermarkt gaan voor een snelle hap. 

Een dagje naar Center Parcs Port Zèlande is een geweldig idee voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, avontuur en plezier. Het is de perfecte manier om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en jezelf en je gezin te trakteren op een dag vol vakantieplezier. Plan snel je dagje weg en ontdek de magie van Center Parcs Port Zèlande!

Plan hier je dagje weg