Gratis of voordelige uitjes met kinderen in Zuid-Holland!

Ga je met je kids eropuit en Zuid-Holland en ben je opzoek naar leuke ideeën? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben niet alleen de betaalde uitjes voor je onderzocht maar ook de o-zo-leuke gratis en voordelige uitjes in Zuid-Holland! Of je nu in Zuid-Holland woont of op bezoek bent - wij hebben uitjes in de hele provincie voor je verzameld.

Gratis en voordelige uitjes op een rij

Eropuit met de kids is altijd leuk, maar vaak ook best prijzig. Omdat niet iedereen daar budget voor heeft en zeker niet om dagelijks dure uitjes te doen, hebben we bij Go-Kids bedacht dat we willen je helpen. Wij zijn op onderzoek gegaan in heel Zuid-Holland en zo hebben we een overzicht van vele gratis en goedkope uitjes in onze provincie! Gratis uitjes, dat zegt het al, daar kan je gewoon naar toe, vaak ook nog je eigen eten en drinken meenemen waardoor alleen de eventuele vervoerskosten overblijven. Voordelige uitjes, zijn uitjes die maar een paar euro per persoon kosten of waarbij je een leuke  aantrekkelijke korting krijgt. Onze collega’s hebben zo’n vergelijkbaar overzicht voor de andere Nederlandse provincies gemaakt. Wat natuurlijk super handig is voor als je in Nederland op vakantie gaat of als je een andere provincie wilt ontdekken!

Gratis gezinsuitjes in Zuid- Holland

Zoals gezegd hebben we dus een overzicht met gratis uitjes gemaakt. Geen entreegeld dus, maar echt gratis! Neem lekker je eigen je eigen eten en drinken mee. En geniet van een heerlijke dag met het gezin!

Gratis uitjes in Zuid-Holland

Gratis gezinsuitjes Zuid-Holland

Goedkope uitjes voor je gezin

Helemaal gratis kan, zoals je hebt kunnen lezen, echt prima. Maar soms is een goedkoop uitje voldoende. Wij wisselen het vaak af! Je hoeft niet iedere dag ergens voor de hoofdprijs te zitten en ook niet helemaal gratis. Er is een hele grote middenweg, en vaak heb je het zelf wel in de hand door duur het totale uitje wordt! Het lastige van dit onderzoek is dat wat voor de een goedkoop is, voor een ander juist al duur is. Vandaar dat wij hebben gekozen om te selecteren op een entree prijs onder de € 5,- per persoon! En vaak kan je dan zelf nog bepalen of je eten mee neemt of op een terrasje gaat zitten. 

Goedkope uitstapjes!

Voordelige gezinsuitjes Zuid-Holland

Met korting erop uit in Zuid-Holland!

Als laatste hebben we nog gezocht naar leuke uitjes met korting. We hebben allerlei kortingen onder elkaar gezet waardoor je een super leuk uitje kan doen, maar dan met korting. Let wel op want vaak zijn er bepaalde voorwaarden aan de korting, tickets online boeken, of alleen geldig op een vaste dag. Lees dit wel even goed door zo kom je niet voor onprettige verrassingen te staan.

Uitjes met korting

uitjes met korting Zuid-Holland

Uitje bij de boer

Oók leuk en voordelig: een uitje bij de boer! Er zijn heel wat boerenbedrijven waar je een leuk uitstapje kunt maken.
Check onze blog over Budget uitjes naar de boer door heel Nederland!

Uitjes bij de boer

Go-Kids Zuid-Holland

Go-Kids Zuid-Holland bestaat uit Go-Kids Leiden-Den Haag en Go-Kids Rotterdam. Samen zijn wij actief in de hele provincie. Wil je altijd onze tips ontvangen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrieven. ( Leiden-Den HaagRotterdam) Of volg ons op social media (Leiden- Den HaagRotterdam)

Ben je benieuwd naar onze andere tips: Kijk dan eens hier:

Agenda Rotterdam
Agenda Leiden- Den Haag

Uitjes Rotterdam
Uitjes Leiden – Den Haag

Kinderfeestjes Rotterdam
Kinderfeestjes Leiden- Den Haag

Veel plezier in onze prachtige provincie!