FAQ

Zijn er kosten verbonden aan het bezoeken van de site Go-Kids.nl?

Nee, er zijn geen kosten voor de bezoeker.

Op welke leeftijden richt Go-Kids zich?

We richten ons op jonge gezinnen met kinderen in de leeftijd van 0 t/m 12 jaar.

Kan ik rechtstreeks via Go-Kids een ticket kopen of activiteit boeken?

Nee, helaas is dit nog niet mogelijk. Als je op de bestemming klikt wordt je doorgeleid naar de website van de aanbieder en daar kun je indien mogelijk wel een ticket kopen of activiteit boeken.

Komen er binnenkort nog meer regio's beschikbaar?

Ons streven is om binnen enkele maanden meer regio's via Go Kids te kunnen aanbieden. We werken met een franchise formule en zoeken daarom naar geschikte franchisenemers die een nieuwe regio kunnen starten.

Is het mogelijk om tips aan te bieden?

Ja, we zijn heel benieuwd naar nieuwe bestemmingen en of activiteiten. We proberen het aanbod zo up to date mogelijk te houden, maar het kan voor komen dat je nog iets mist op onze site. Laat het ons dan weten! We nemen dan contact op met die aanbieder/ondernemer.

Wat kan ik doen met onjuiste informatie?

Mocht het voorkomen dat de informatie op onze site onjuist is, dan horen we dat graag. De informatie wordt zo veel mogelijk door de aanbieder aangeleverd, maar het kan voorkomen dat informatie verouderd of achterhaald is. We streven er naar dat informatie zo actueel mogelijk is. Is er toch iets onjuist dan kun je dit melden aan ons via het contactformulier.

Voor ondernemers

Kan ik ook eenmalige evenementen bij jullie aanmelden?

Jazeker, dat kan. We willen graag zo'n volledig mogelijk aanbod bieden. Mocht je nog niet op onze site staan, dan kun je via via info@go-kids.nl contact met ons opnemen.

Kan ik als ondernemer een banner op jullie site plaatsen?

Ja, dat kan! We hebben zeer interessante aanbiedingen om op onze site te adverteren. Mail ons gerust voor de mogelijkheden en wij doen je een leuke aanbieding.

Log In