Waar logeren Sint en zijn Pieten?

Altijd al willen weten waar Sinterklaas en zijn lieve Pieten logeren tijdens het verblijf in Nederland?

Je bent van harte welkom om op visite te komen bij Sint en zijn Pieten op hun logeeradres. Hier haal je je Pieten diploma en leer je pepernoten bakken.

 

Het Sinterklaas huis in Emmen

Elke woensdag, zaterdag en zondag tot en met 2 december zijn jullie van 13:00 uur tot 17:00 uur van harte welkom om de kamers van Sinterklaas te komen bekijken.

Ook dit jaar heeft Sinterklaas weer verrassingen voor jullie. Hebben jullie wel eens gezien hoe pepernoten worden gebakken.

En kan jij toveren. En wil jij net als de zwarte pieten leren om goed je evenwicht te bewaren. Dit jaar is het allemaal te doen in het Sinterklaashuis.

Kom langs en ontmoet Sinterklaas en al zijn Zwarte Pieten in het Sinterklaashuis.

 

De Stad van Sinterklaas in de Theater De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek Hoogeveen

Na de intocht van Sinterklaas, op 14 november 2015 in Hoogeveen, zullen Theater De Tamboer, Scala Centrum voor de Kunsten en Bibliotheek Hoogeveen gedurende de periode van 15 november t/m 4 december ingericht worden als werk, slaap en verblijfslocatie van Sinterklaas. Op twee locaties zal een vaste kamer worden ingericht die men vrijblijvend gedurende de openingstijden kan bezoeken. Op 1 locatie zal men door middel van een tour langs een zestal (inter) actieve kamers worden geleid.

Los een raadsel op en win verschillenden prijzen! De antwoorden zijn te vinden op de drie locaties.

De openingstijden zijn als volgt:

15 november t/m 4 december 2015
- Ma - Di- Do van 13.00 tot 15.00 uur gereserveerd voor scholen
- 16.15 uur de laatste ronde in De Tamboer.

Log In