Theater & Bieb

Ook deze vakantie is er genoeg te beleven in het theater en bieb.

Theater

Kinderboekenweek FEEST

De Kinderboekenweek bestaat 60 jaar en dat wordt groots gevierd! Het thema van dit jubeljaar is 'Feest!'. Zo wordt er op zaterdag 11 oktober een muzikaal feest georganiseerd in theater De Spiegel. Ook voor en na het concert is er veel te beleven: bekende kinderboekenschrijvers ontmoeten, handtekeningen verzamelen, een boekenmarkt, zingen en dansen. Kortom, het wordt één groot feest!

Swollmotion bij Odeon De Spiegel theaters

In de herfstvakantie, van 10 tot en met 18 oktober, wordt er weer volop gedanst in de Zwolse theaters tijdens Swollmotion. Je kunt kijken naar een (dans)voorstelling, maar je kunt ook je eigen dancemoves laten zien. Er zijn workshops voor alle leeftijden, dus voor iedereen wat wils. Bekijk hier het programma van Swollmotion.

Er zijn ook nog reguliere voorstellingen zoals de Voorstelling van Pipi Langkous op 12 oktober en een Voorstelling van Internationaal Danstheater op 18 oktober.

Bieb Zwolle

Zaterdag 11 oktober is de laatste dag van de Kinderboekenweek. In de bieb van Zwolle zijn er dan nog van allerlei activiteiten. Zo is er een Pop up feestje in Stadshagen en in Zuid en in het centrum is er 's middags een voorstelling Aadje Piraatje viert feest.

En in de herfstvakantie op donderdag 16 oktober is er een workshop Spelen met Letters.

Dirk Scheele in Hedon

Dirk Scheele komt naar het Zwolse Hedon. Op zaterdag 11 oktober geeft hij 2 voorstellingen. Dirk Scheele is bekend op ieder kinderdagverblijf, elke basisschool en in menige kinderkamer. Het leek Dirk daarom leuk om weer eens een intiem theaterprogramma te maken rond deze liedjes, Verpakt in een verrassend mooi Liedjesspeeltuindecor, neemt Dirk Scheele de kinderen mee in een actief meedoe-liedjes-popconcert voor de allerkleinsten vanaf 2 jaar.

 

Log In